Bucătăria pentru leneși: Supă catifelată 2.0

13 Jun 2013 by

Copiilor mei le place foarte tare supa cremă de legume. Pentru Iri, când era mititică, supa cremă era supă portocalie. Între timp am învățat să maschez în supa cremă tot felul de legume de nemâncat în forma lor naturală.

Săptămâna asta am cumpărat pulpe de curcan de la Lili Gri, am găsit întâmplător la Mega Image. Și am făcut două rânduri de supă cremă, pentru că prima oală s-a evaporat.

Iată cele două variante:

[yumprint-recipe id=’1′]
Tura a doua am făcut-o altfel:

[yumprint-recipe id=’2′]
Procedeul a fost același, gustul este cu totul altfel. Nu va rezista mult nici această versiune.
Se face repede, simplu, respectă principiul numărul 1 al acestei categorii: până și leneșii o pot găti.

Bon apetit!

Related Posts

Tags

Share This

5 Comments

  1. oaki

    Ah, nu sunt singura cu idei. Eu le zic tuturor ca mangoul adus la noi are gust de benzina, si nu ma crede nimeni.

  2. Ia sa-i incerc si eu pe ai mei, ca supa de-acasa nu e buna mai niciodata… AU deja slogan! 🙂 Multumim de idei!

  3. Iar eu ziceam ca mango are gust de brad:-)

  4. Mihaela

    Si eu o prepar cat se poate de des, ma refer la supa catifelata. Sotul o adora iar cel mic se pare ca il mosteneste.

css.php