Comandă cărțile

omul-de-zapada_patratelCea mai recentă carte a mea se numește “La ce visează oamenii de zăpadă”. 

Este o carte bilingvă, tipărită în două ediții, engleză-română și engleză-franceză. Ediția în engleză-franceză este disponibilă doar în Canada. Pentru a comanda versiunea în limba română, vă rog completați acest formular (după ce achitați în contul trecut la rubrica Pușculița contravaloarea numărului de exemplare dorit). Cartea costă 25 de lei și va ajunge la dumneavoastră prin curier (8 lei în București, 17 lei în afara capitalei, curierii mai preiau anul acesta doar comenzi înregistrate până luni, 19 decembrie) . Conține două pagini de colorat și este însoțită de audiobook. 

 

 

 

 

 

Un preview al cărții poate fi văzut aici: 

 

Un fragment din audiobook puteți asculta aici:

 

coperta-printul-laleaÎn pregătire: 

Prințul Lalea și Muzica Lumii va apărea în 2017.  Este o ediție bilingvă, cu pagini de colorat și audiobook.

Pentru precomenzi, apăsați aici

 

 

 

 

 

 

secretulAlte titluri

Secretul fulgilor de nea – disponibilă doar în Canada. Pentru comenzi, apăsați aici

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Călătoria prin curcubeu” încă poate fi comandată de pe site-ul editurii Aramis. Dați click pe imaginea din dreapta și veți fi redirecționați către Aramis. 

 

 

 

 

 

coperta firicel

Din păcate nu mai puteți comanda “Povestile domnisoarei Firicel”.

Tirajul a fost epuizat. Puteți asculta varianta audio a poveștilor, dacă vă abonați la Ora de Poveste.

O variantă bilingvă a acestei cărți este în pregătire la editura Next Publishing și va apărea, cel mai probabil, în 2017. 

 

 

 

 

Cărți traduse de mine

O carte cu desene înduioșător de frumoase, foarte potrivită pentru copiii de 3-4 ani, apărută la Editura Cartea copiilor, în traducerea mea. 

Primele două titluri din seria Psihologia copiilor, cărți instrument, numai bune ca pretext de discuție cu copilul pe tema tantrumurilor și a perioadei cu “nu” în brațe.


Basme clasice, românești și străine, citite și ilustrate muzical, ideale pentru copiii de peste cinci ani.
povesti de ascultat si colorat

 

 

 

7 Comments

 1. Buna ziua! Sunt foarte frumoase si interesante cartile, multumim. Pana cand e (daca mai e) valabila reducerea de 30%? si e Cartea Copilului sau Cartea Copiilor? eu am gasit cateva din aceste carti pe Cartea Copiilor, cealalta editura nu e de gasit… multumesc, o zi buna!

 2. Ana Maria

  Azi ma pregateam sa fac comanda niste carti de la Cartea Copiilor, dar am amanat pe maine. Dintre cartile de aici vroiam sa comand doar Nu ţi-e somn, ursuleţule?, dar vazand ca sunt traduse de tine, cred ca voi lua si Basmele Padurii, arata minunat, deci matza mea este inca mica. Te citeam cu foarta multa placere in vremea celor o mie si una de nopti, a fost o reala placere sa te re-descopar!
  Cu simpatie,
  Ana-Maria

 3. Anda Pop

  Buna, Ada.
  M-am gandit demult sa fac cumva sa iti transmit un gand, si nu pot sa nu profit de ocazie, desi poate ca primesti destul de frecvent astfel de comentarii. Cred ca e greu sa descriu in cuvinte “relatia” pe care o avem noi cu “Calatorie prin curcubeu”. Nu gresesc deloc daca o numesc povestea noastra preferata. Sunt zile cand o ascultam, o citeam si apoi o ascultam din nou. Bineinteles ca fetita mea o stie pe de rost, si te-ai amuza sa vezi cum ne minunam de lucruri cu “aaaa..si ooo”, sau cum cautam in jur variante de povesti despre curcubeu, ca sa ti-o putem trimite. Fetita mea nu are nici un dubiu ca fiecare culoare din curcubeu are tara ei, unde traiesc zane care vin din cand in cand in lumea noastra si ne coloreaza si noua florile (de obicei) sau tot ce ne inconjoara, inclusiv norii aceia roz… Stiu ca suna simplu, dar Multumim! Anda, mamica de Sara (5)

  • Ada

   Anda, mulţumesc din suflet, mi-ai făcut o mare bucurie! Trimite-mi te rog o fotografie cu Sara! Mulţumesc!

 4. Anda Pop

  Cu placere, dar nu stiu cum, aici…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Before you submit form:
Human test by Not Captcha

css.php