Inima de bezea, inima de vanilie, inima de căpșună

1 Jun 2013 by

inima dulceDragostea de mamă se măsoară câteodată în câte ouă spargi, până copila învață cum se sparge un ou și câte albușuri separi de gălbenușuri până prinde și mișcarea cu separatul, câte grame de făină scoți cu vârful linguriței pentru a păstra cantitățile perfecte, câte mixere ești dispusă să arzi, ca ea să poată face spumă de unt cu zahăr și câte ore îți ia să faci tarta în formă de inimioară, perfectă, doar pentru că ai întrebat într-o doară dacă ar vrea o tartă cu căpșuni de ziua copilului.

1 iunie 2013

15 ouă

4 albușuri compromise de gălbenușuri

2 grame de făină

242 de grame de zahăr

1 mixer

5 ore

Cu dragoste,

Mama

5 Comments

  1. Elena

    Inima de mama… ce poate fi mai dulce si mai frumos!!!

  2. liana

    Stropitoarea,florile, farfurioara ..minunate !tarta nu mi-e clar ce-i cu ea, capsunii io-i mananc numa cu zahar si gata, dar aranjamentul in totalitate e superb!

    • Ada

      tarta e comanda speciala de la domnisoara. Tarta banala, crema de vanilie si capsuni.

      • liana

        La mine “banal” inseamna furnizat de cofetarie:)

css.php