2 Decembrie 2010 Butterfly cupcakes

2 Dec 2010 by

Tracey este o mare maestră a prăjiturilor. E în stare să ia o bucată din cel mai ordinar (în sensul de obişnuit) pandişpan şi să-l transforme într-o operă de artă. Pentru că şi eu şi Irina suntem începătoare în ale prăjituritului, am rugat-o să ne înveţe ceva uşor de făcut, dar care arată grozav şi poate fi mâncat şi de pici.

Azi avem o reţetă de brioşe-fluture. Dacă vă plac cele adevărate, puneţi mâna şi faceţi reţeta asta . Dacă sunteţi grăbite, luaţi o cutie de muffins de la dr Oetker şi în cinci minute sunt gata de pus la cuptor. (Nu, acesta nu e un post publicitar plătit de Regele Prafurilor, e vorba doar de spirit practic).

Magia începe după ce le coaceţi.

Tăiaţi capacele brioşelor, pregătiţi o cremă de unt cu cacao (poate fi înlocuită cu succes cu dulceaţă, dacă crema de unt vi se pare prea grea pentru stomăcelele copiilor), puneţi câte o spirală de cremă pe fiecare brioşă apoi luaţi capacele brioşelor şi tăiaţi-le pe jumătate, apoi înfigeţi-le în cremă, ca pe aripile fluturilor. Pudraţi cu zahăr şi apoi lăsaţi copiii să se minuneze.

Iată şi câteva imagini, sper eu, ajutătoare.

Related Posts

Share This

2 Comments

  1. orianna

    Arata delicios. Pofta buna si invatati cat mai multe retete.

  2. Oau!Simplu de facut si de mare efect!Noi le ornam cu tot felul de bomboane,dar la sculptura in briose nu m-am gandit pana acum.
    Pofta buna si sa mai pui retete de ale lui Tracey,te rugam!

Privacy Policy