Când Irina nu-i acasă

13 Jul 2010 by

Eu nu prea ştiu să trăiesc fără copil. Poate pentru că n-am prea avut ocazia să trăiesc fără ea în ultimii cinci ani şi ceva. De aceea, îmi umplu timpul cum pot.

Azi, de exemplu, am gătit. Pui cu sos gorgonzola, după o reţetă de Adi Hădean. A ieşit mai bun decât se vede în imagini. Atât de bun, că vă recomand şi vouă această reţetă. Se face rapid, nu costă foarte mult şi gustul este spectaculos. Practic e vorba despre piept de pui tăvălit prin ierburi aromatice, aurit puţin în ulei de măsline în tigaie, scăldat în vin alb şi copt la cuptor cu acompaniament de ciuperci întregi, apoi ascuns sub sos de brânză cu mucegai topită în smântână dulce. Dacă puneţi şi un pahar de vin alb (Beciul Domnesc, Sauvignon Blanc) lângă, cina e perfectă.

Cum se face, vedeţi aici.

Hădean e genial. Am zis.

Şi melodia zilei (merge cu vinul):

Related Posts

Tags

Share This

4 Comments

  1. multumesc:-)

  2. Eu multumesc!

  3. mamabatranafarabraudelana

    pare aproape perfect! mai lipseste doare ceva …. cineva ca sa fie perfect!

    • Cineva nu cred ca ar fi apreciat chestiile astea sofisticate. Ar fi urlat că puiul e cu ierburi şi că sosul e cu pete verzi şi că ea preferă mămăliguţă cu brânză….

css.php
Privacy Policy