Puiul de ieri + andiva de azi = love
Dacă aveţi prin frigider vreo rămăşiţă dintr-un pui la cuptor sau rotisat, care dă semne de plictiseală, puteţi să-i faceţi cunoştinţă cu o andivă proaspătă şi un sos uşor de muştar…
Se face rapid (3 minute), e o masă uşoară şi nu implică artificii din cale afară. Aveţi nevoie de:
Piept de pui cald.
Andive proaspete
Smântână light
Muştar
Lămâie
Condimente, după gust.
Spălaţi andivele (nu le lăsaţi mult în apă, se amărăsc). Tăiaţi puiul cubuleţe şi andivele după placul inimii (eu le tai julien). Amestecaţi într-un castronel o lingură de smântână light cu o linguriţă de muştar. Turnaţi peste pui şi andive. Adăugaţi sare, piper, lămâie şi ce alte condimente vă mai plac într-o salată. Prăjiţi o felie de pâine. Poftă bună!
e unul din felurile mele preferate 🙂 chiar mi-ai facut pofta! maine asta fac 🙂
Super buna idee. De incercat. Mai vrem retete asa ca pentru “natural born lazy”
Vineeee.