3 Decembrie 2010 Expoziţia de trenuleţe de la Sinaia

3 Dec 2010 by

Am povestit pe larg despre excursia noastră la Sinaia, de astă vară, la expoziţia de trenuri în miniatură. Azi vă oferim o galerie de imagini cu ce puteţi vedea la această expoziţie.

Irinei i-au plăcut foarte tare dioramele, în special cea care poate fi butonată de copii. Cea mai vie amintire a ei este însă a tatuajelor pe care le-a primit ca premiu. E fetiţă, deci poate fi iertată că din toată minunăţia de acolo ea a ţinut minte nişte steaguri de la campionatul mondial. Pentru ea, acel tatuaj era un PREMIU, nu trei dungi colorate.

S-a bucurat de cea mai bună ciocolată caldă din lume (mi-e frică să mă gândesc acum cât zahăr şi câtă grăsime e în pliculeţele alea, dar atunci, pe moment, a fost minunată).

Eu m-am bucurat să văd copii mari şi mici jucându-se şi să mă joc eu însămi de-a Gulliver printre trenuri.

E una din cele mai frumoase amintiri ale vacanţei acestui an şi o destinaţie excelentă pentru o sâmbătă dimineaţă.

Poate chiar pentru dimineaţa voastră de mâine.

Dacă n-aveţi de gând să mergeţi acolo cât de curând, nu le arătaţi copiilor pozele astea 😉

Related Posts

Share This

6 Comments

 1. Incredibil…gand la gand! 🙂
  Chiar aseara ma uitam pe pozele de la expozitie (la care am fost in iunie) si le-am pregatit sa le postez in seara asta. 🙂

 2. Pai sa le vedeeem.

 3. Ramona

  Buna, Ada!
  Desi ti-am descoperit blogul abia recent, vreau sa-ti spun ca esti minunata. Am citit pe nerasuflate si am “trait” toate momentele si intamplarile pe care le-ai povestit aici.
  Irina este un copil extraordinar si ii va sta nemaipomenit in ipostaza de sora mai mare 🙂
  Am un bebe de 6 luni, Alex, care e fascinat de vocea ta (din playerul cu povesti) si abia astept sa vina salariul sa comand si eu “Calatorie prin Curcubeu” si “Povestile domnisoarei Firicel” 🙂 (ambele au cd inclus, nu?)
  Te imbratisez cu drag,
  Ramona

  • Ramona, multumesc mult pentru complimente. Da, ambele carti au cd si pot fi livrate prin posta. Ma bucur ca lui Alex ii plac povestile. Vor mai fi si altele.

css.php Privacy Policy