3 Decembrie 2010 Expoziţia de trenuleţe de la Sinaia

3 Dec 2010 by

Am povestit pe larg despre excursia noastră la Sinaia, de astă vară, la expoziţia de trenuri în miniatură. Azi vă oferim o galerie de imagini cu ce puteţi vedea la această expoziţie.

Irinei i-au plăcut foarte tare dioramele, în special cea care poate fi butonată de copii. Cea mai vie amintire a ei este însă a tatuajelor pe care le-a primit ca premiu. E fetiţă, deci poate fi iertată că din toată minunăţia de acolo ea a ţinut minte nişte steaguri de la campionatul mondial. Pentru ea, acel tatuaj era un PREMIU, nu trei dungi colorate.

S-a bucurat de cea mai bună ciocolată caldă din lume (mi-e frică să mă gândesc acum cât zahăr şi câtă grăsime e în pliculeţele alea, dar atunci, pe moment, a fost minunată).

Eu m-am bucurat să văd copii mari şi mici jucându-se şi să mă joc eu însămi de-a Gulliver printre trenuri.

E una din cele mai frumoase amintiri ale vacanţei acestui an şi o destinaţie excelentă pentru o sâmbătă dimineaţă.

Poate chiar pentru dimineaţa voastră de mâine.

Dacă n-aveţi de gând să mergeţi acolo cât de curând, nu le arătaţi copiilor pozele astea 😉

Related Posts

Share This

6 Comments

 1. Incredibil…gand la gand! 🙂
  Chiar aseara ma uitam pe pozele de la expozitie (la care am fost in iunie) si le-am pregatit sa le postez in seara asta. 🙂

 2. Pai sa le vedeeem.

 3. Ramona

  Buna, Ada!
  Desi ti-am descoperit blogul abia recent, vreau sa-ti spun ca esti minunata. Am citit pe nerasuflate si am “trait” toate momentele si intamplarile pe care le-ai povestit aici.
  Irina este un copil extraordinar si ii va sta nemaipomenit in ipostaza de sora mai mare 🙂
  Am un bebe de 6 luni, Alex, care e fascinat de vocea ta (din playerul cu povesti) si abia astept sa vina salariul sa comand si eu “Calatorie prin Curcubeu” si “Povestile domnisoarei Firicel” 🙂 (ambele au cd inclus, nu?)
  Te imbratisez cu drag,
  Ramona

  • Ramona, multumesc mult pentru complimente. Da, ambele carti au cd si pot fi livrate prin posta. Ma bucur ca lui Alex ii plac povestile. Vor mai fi si altele.

Privacy Policy