4 decembrie 2010: Calendar de fapte bune

4 Dec 2010 by

11 decembrie

Mirela, Tanti Prezentatoarea de la Zurli mi-a trimis acest mesaj pe mail:

“Obisnuiesc sa dau copiilor saraci haine ramase de la fetita mea.  Ofer cu placere copiilor care nu au, jucarii de care copilul meu s-a plictisit. E bine si e frumos. Dar anul acesta vreau sa pregatesc un cadou adevarat, pentru un copil saracut, ca si cum ma straduiesc pentru copilul meu.

Stiu ca Andrei, copilul de 5 ani de la Centru de zi Sfantul Vasile isi doreste un elicopter si dulciuri. Mai stiu de la doamnele de-acolo ca nu are o geaca groasa,  pentru iarna. O sa merg intr-un magazin, o sa le cumpar si o sa fac un pachet frumos pe care scriu numele lui Andrei. Trimit pachetul Mosului sa-l duca el personal.

Vrei sa pregatesti si tu pentru un copil sarac un cadou ca si pentru copilul tau?

Eu stiu ce-si doresc de la Mos Craciun  200 de copii saraci. Si pentru ca e criza si poate mosul nu are sacul chiar plin, VREAU SA-L AJUTAM PE MOS CRACIUN!!!

Daca vrei si tu, da-ne de veste la mirela@zurli.ro sau la 0722.560.502

In 11 decembrie toate pachetele pot fi predate unui spiridus care te asteapta in AFI PALACE COTROCENI, la locul de joaca ZORKY Planet. Suntem acolo de dimineata de la 10 pana seara la ora 20.00.

Apoi, toate personajele de la ZURLI impreuna cu spiridusi si cu MOS CRACIUN vor merge la Centru Sfantul Vasile si in satul Homorod, si,  in cel mai festiv cadru, copiii isi vor primi cadourile.

Mosul iti va fi recunoscator iar Doamne, Doamne-o sa-ti zambeasca!”

17 decembrie

La Maria pe blog am găsit drumul spre această poveste:

Maria, Elena, Mihaela, Teodora, Nicoleta, Ştefania, Alexandra şi Ana au cam 8 ani; Ilinca si Alexandru – 4 ani şi Maria -3 luni ( în decembrie).

Mănăstirea Marcuş e casa lor, Maica Stareţa Serafima e mami. Sunt protejaţi în moduri negândite de om, pentru că locul e sfânt. În acelaşi timp viaţa lor depinde de lumea din jurul lor. Crescute de Maica Stareţă de la începutul vieţii au avut norocul să devină surori şi fraţi ce au o mamă. Însă viaţa înseamnă mult mai mult. Supravieţuirea lor depinde de mila creştinească. Cu alte cuvinte de oameni, de noi.
Nevoile lor sunt nevoile noastre. Şi vreau să cred că dacă eu aş avea nevoie de o pâine, o sticlă de ulei, un săpun, o farfurie de mâncare, aş găsi la voi. Aşa cum fiecare dintre voi ar găsi toate astea la mine sau la oricare dintre prieteni.
Vin acum, aici, în faţa voastră, pe cel mai fertil loc al prieteniei, cu un virus… al bunăvoinţei şi al generozităţii. Un virus bun, ce poate fi împrăştiat şi altor prieteni. Nu vă cer să fiţi buni, vă mulţumesc pentru asta. Şi cei 11 îngeraşi vor cânta şi pentru voi un gând de mulţumire. Şi vă vor dărui în ceas de seară rugăciunea lor.
Şi că o rugăminte personală, dincolo de cele necesare, un mic dar de pus sub pom, o felicitare pentru ei cu un gând de-al vostru, o urare, un pupic.”
Detalii, conturi, adrese de contact:
jade26082002 ID messenger
telefon 0722.296.856
Pentru primul drum se adună lucruri până pe 17 decembrie.

Related Posts

Tags

Share This

Privacy Policy