Guest Post: Pantalonii potriviţi

6 Apr 2011 by

Era începutul anului, parcă. Mama mea cea imperfectă şi iubitul meu cel aproape absent îmi tot împuiaseră capul cu un magazin cu produse nemţeşti, (da, unul din multele şi veşnicele) în care se găsesc multe şi de toate. Aveam drum pe acolo în fiecare zi, de la dusele – acum – mele lecţii de tobe, într-o zi am reuşit să-mi şi dau seama care este şi am intrat. Mi-a plăcut că aveau multe dulciuri şi preţuri mai mici. La raionul de hăinuţe am găsit o pereche de jeans cum îmi plac mie, puţin stretch şi subţiri – nu suport hainele groase. M-am mai bucurat că aveau în partea de sus o bandă înaltă de bumbac, care se mula la fix pe şalele mele mereu susceptate de răceli şi dureri. Aşa am fost eu, de puştoaică. Friguroasă. Fără blugi sub buric. Brrrr. I-am cumpărat. Preţul mic, chilipir curat, îmi  ţin şi de cald la şale, pe sub pulovăr nu se vede, bine aşa.

Ajung la serviciu şi povestesc încântată uneia din cele patru cele mai bune prietene – aia care mă lasă mai mult să aberez la telefon- ce şi cum mi-am cumpărat eu. E lucru ştiut că nu mă dau în vânt după ţoale, aşa că descrierea unei asemenea achiziţii se cerea făcută. Prietena îmi spune amuzată:

–          Da, îi ştiu, sunt pantalonii de gravidă.

–          Cum? clipesc eu.

–          Da, banda aia e pentru burtică.

–          Aoleu, păi eu…

–          E, dar ce are,dacă tu te simţi bine în ei, îţi ţin de cald, ce contează?

Nu trec două săptămâni. Era seara, pe la 7. Şi am sunat-o:

–          Auzi, C., mai ţii minte povestea mea cu pantalonii de gravidă?

–          Da, zice ea, amuzată, ca şi atunci.Zăpăcito…

–          Ei, acum o să am şi pentru ce să-i port, într-adevăr.

(Sarcina mea a împlinit 12 săptămâni. Mulţumim de găzduire şi prietenie Adei, Irinei, lui Laur şi, deşi nu ne cunoaştem încă, Liei)

Ana

Related Posts

Share This

7 Comments

 1. orianna

  frumoasa poveste 🙂 se pare ca au fost cu noroc.

 2. Ramona

  am si eu o poveste aproape identica: blugi comozi cu banda respectiva in talie, nu stiam la ce serveste, luati din miniprix, tot la inceputul unui an, 2009,ieftini; mi-a zis colega de camera “stii, sunt blugi de graviduta”; m-am simtit cam ciudat cand am auzit, dar am zis sa-i pastrez; in toamna aceluiasi an am ramas insarcinata cu baietelul meu si i-am purtat foarte mult. Ii pastrez, cine stie! daca oi mai avea nevoie de ei?:D

 3. ana

  iata:) ai mei deja s au cam tocit, ca i am purtat cu menirea initiala, aceea de ” a tine cald la shale” :))

  azi am fost la echografist si am (cel mai probabil) baiat:)

  • Laur

   Ooo, felicitari, sa fie intr-un ceas bun!

 4. ana

  multumesc, Laur:)) multumesc frumos:))

 5. Felicitari, Ana, sarcina usoara si frumoasa, iar la final sa primesti un baietel pe sufletul tau.

 6. ana

  multumesc:)

Privacy Policy