1 ianuarie 2011

1 Jan 2011 by

Noi am petrecut acasă. Am pregătit un peşte roz cu sos de lapte, făcut după reţeta lui Tracey, un vin alb, o şampanie demiseacă şi un tort incredibil de bogat în ciocolată şi nucă, făcut de Mama Lui. Ne-am uitat la TV, ne-am ţinut în braţe, am trimis câteva mesaje celor apropiaţi, am mâncat şi ne-am mirat că nu se aud bombe. E drept că nici artificii n-am văzut, decât vreo câteva, departe, spre Lizeanu. Probabil pentru că suntem aproape de Poliţie.

Exact când pe ecran se număra până la 1, a sunat telefonul. Aşa că am întâmpinat Anul Nou cu tata la ureche. Pe la şi cinci am sunat la Irina. Nu răspundea nimeni. Am presupus că doarme. Am mai aşteptat puţin şi am sunat pe mobilul Gabicăi. Şi ce mi-au auzit urechile…

“Mami, mami, am fost la Artificii! am fost la Artificii! Şi am băut Şampanie, cu Buni, pe stradă! Şi azi dorm în cameră la Tati! La mulţi ani, mami, şi mult noroc, s-o creşti pe fetiţa cea nouă! Mami, ştii cât mă bucur că vin acasă?”

Pe urmă m-am schimbat în pijamaua mea cea roşie şi pufoasă, m-am făcut ghem şi-am adormit în braţele acestui bărbat minunat, care e-n stare să facă şi un an ca 2010 suportabil şi demn de ţinut minte.

M-am trezit la 8 cu un sms semnat ” Cu dragoste”. Lia e la fel de matinală ca mine, imediat ce deschid ochii începe şi dânsa bicicleta. Nici azi n-a făcut excepţie.

Viaţa e frumoasă, 2011 a început bine! Să fiţi iubiţi.

Related Posts

Share This

7 Comments

  1. La multi ani sanatosi, fericiti si plini de momente de tandrete!

  2. la multi ani cu multe bucurii

  3. carmenbr

    La Multi Ani Ada! Ma bucur mult ca ai intalnit acest barbat minunat pentru tine si pentru Irina! Sa fiti fericiti toti 4!

  4. La multi ani!
    Sa fiti sanatosi si norocosi!

  5. Un an nou fericit, nastere usoara cu-n bebe perfect sanatos si intalnire minunata intre fratioare :-)).S-aveti pace, liniste si iubire in 2011.Numai bine !

Privacy Policy