1 Martie în Canada

2 Mar 2016 by

Anul acesta am primit mărțișoare de la Nana, nașa Liei. Tare m-am bucurat că pe lângă câte 2-3 mărțișoare de fiecare, Nana a pus în plic și o punguță cu 100 de fire alb-roșii! martisoare in canada

Am dat fuga la Michael’s și am cumpărat câteva floricele, fluturași, stele de mare și alte micuțenii de la departamentul de charms and beads și am făcut vreo 30 de mărțișoare. Vreo 15 i le-am dat Irinei, pentru colegele din clasa ei și pentru trei dintre profesoare. Alte 30 de șnururi au ajuns la clasa Liei, împreună cu povestea mărțișorului, tipărită din resursele de la Twinkle. V-am povestit despre Twinkle? Cred că nu, nu-i nimic, urmează. Cert e că ieri dimineață, pe la nouă și cinci, în cadrul Circle Time (la prima oră se adună pe covor și ascultă o povestioară) copiii din clasa Liei au învățat despre mărțișor și au primit câte un șnur la mânuță.

Apoi am cadorisit cu mărțișoare româncele din anturaj și pe copilele lor.

Și am fost fericită.

laleleNici nu am de ce să nu zâmbesc. Deși se anunță -16 grade la noapte (fără vânt, deci real feel va fi și mai jos) am auzit la radio că de luni încolo avem +10 și peste… E o zi superbă, luminoasă, ok, e rece, dar cu soare orice se poate trece.

Din casa noastră nu lipsesc zambilele, lalele, narcisele. Da, n-am ghiocei, ce să facem, dar nu-i nimic. E soare! E un soare orbitor și străzile erau curățate, până și parcarea de la școală era curățată și azi lucrez (uraaa, 50 de dolari numai ai mei, acopăr mărțișoarele) și sâmbătă mergem la un party de mărțișor și duminică la un concert de pian și ce dacă e zăpadă!

Life is good, I tell you. Să aveți o primăvară MI-NU-NA-TĂ!

Mulțumesc, Nana!

 

Și o poză cu Ghiocelul familiei, pentru fan club.

ghiocel

Related Posts

Tags

Share This

1 Comment

  1. Ce optimism molipsitor! 🙂
    Un an minunat si sa fiti inconjurati de oameni la fel de frumosi ca voi!

Privacy Policy