12 Days of Christmas – A zis Moșul că…

20 Dec 2016 by

Sooo, ziua asta e special gândită pentru copiii ăia care au toate jucăriile din lume, suferă de spleen existențial și cărora nu mai știți ce să le dăruiți, care să îi bucure un pic sau măcar să îi amuze. Am și eu două bucăți acasă, așa că vă înțeleg perfect. 

Anul ăsta, pe lângă mărunțișurile pe care le-am luat pentru că mi-au plăcut mie (recunosc!) le-am pregătit și un set de cupoane ca de la Moș Crăciun. Cum funcționează: 

Sunt 20 de cupoane valabile un an întreg. Nu vă obliga la mari cheltuieli și nici la gesturi extravagante, dar le dau copiilor ocazia să vadă cum e să fie ei cei ce aleg filmul la care mergeți, ce carte le cumpărați, ce joc o să jucați sau le oferă încă o porție de desert într-o zi când tocmai ați făcut negresa aia extraordinară ce dispare din tavă cât ai clipi. Sunt lucruri mici, dar cu bătaie lungă. 

Nu pot fi combinate intre ele. Pentru chestiile care presupun pregătiri, veți avea cel puțin câteva zile în avans. Regula este… dacă alegeți să oferiți aceste tichete-cadou, cupoane, vouchere, cum vreți să le numiți… trebuie să vă asumați că le veți onora. 

Pentru a primi un set de cupoane (pe care le veți printa color și capsa personal, trebuie să precizez asta):

Share this post

Dați un like paginii mele, dacă nu ați făcut-o deja. 

 Vă rog să comentați până la ora 24 a acestei zile și să scrieți ce credeți că l-ar face pe copil să țopăie de bucurie și să bată din palme și să spună “NU POT SĂ CRED!”.

Vom anunța câștigătorul mâine dimineață. Succes!

 

 

Related Posts

Tags

Share This

16 Comments

 1. Carmen Radut

  Maia cred ca s-ar bucura foarte tare sa existe o zi in care sa faca numai si numai ce isi doreste, fara nicio regula si nicio restrictie (bineinteles totul in conditii de siguranta)

 2. Lumi

  Cred ca imi ca spune asta pe 23, cand va afla ce surpriza i-am pregatit – sa petreaca noaptea si o parte din ziua de Ajun cu cel mai bun prieten al lui din Romania. Abia astept sa ii vad fațuca!

 3. Iulia

  Fiul meu cel mare ar fi foarte incantat ca macar 20 de zile sa nu faca nimic din ce spun eu, cu acte in regula :)))). Nu ca in rest s-ar ingramadi prea tare sa ma asculte. D’ehh, adolescenta…

 4. Nicoleta G

  O da, cu siguranta ar fi super incantati sa existe o zi in care sa faca doar ce vor ei, eventual si noi adultii sa facem cum vor ei. Ar fi funny.

 5. Adela

  Hmm sunt multe care I-ar placea, dar acum a prins ideea cadourilor de Craciun si in momentul asta cred cel mai mult l-ar bucura dulciurile si aparatele electrocasnice de bucatarie in principal.

 6. CostelM

  Să-i citesc cât/când vrea el pentru o zi, să aibă cumva posibilitatea să facă cât mai multe experimente – ceva cu amestec/turnat 🙂

 7. Ahahahaaa ce idee faina! Ale mele s-ar bucura sa faca poata sa faca messy play im toaaaaaata casa. Cu lipici cu sclipici peste tot :))

 8. Mihaela

  Ce idee buna! Cred ca cel mai mult i-ar placea ca intr-o zi sa nu ii spun deloc nu. Incerc sa evit cat pot cuvantul asta dar nu imi iese 🙂 Sau i-ar placea sa ne jucam toata ziua.

 9. danaaa

  Salutare Ada.Cu siguranta copilasii mei ar spune ” nu pot sa cred” daca le- as aduce in casa un animalut, un pestisor, o broasca testoasa sau un papagal.Numai bine va doresc!

 10. Mari

  Cred ca fiecare copil are nevoie de zile in care sa aiba libertatea sa decida ce isi doreste sa faca, ideea cupoanelor mi se pare minunata 🙂

 11. Dana

  O idee minunata, care ar incanta orice copil! Din pacate eu stau cam prost cu norocul asa ca nu le voi castiga nici pe astea 🙁

 12. Ada

  Felicitari, ați câștigat. Toți. Ho ho hoooo.

  • Iulia

   Ce tare esti :)))) Hai ca m-ai binedispus serios.
   Multumim.
   Pupici

  • Dana

   Waw, nu imi vine a crede. Multumesc!!! 🙂 🙂 🙂

 13. danaaa

  What??iupii:)

Privacy Policy