12 Days of Christmas – O invitație la Teatrul Nottara – Crăciunul altfel

17 Dec 2016 by

Anul acesta, Teatrul Nottara și Asociația SmartArt vă propun să petreceți din nou împreună CRĂCIUNUL ALTFEL.

Cum altfel?

Bunăoară, vă invită să veniți, părinți și copii deopotrivă, la Teatrul de la Bulevard.

Veți asculta colinde românești și internaționale, unele în interpretări inedite, altele chiar în premieră. Iar pentru prichindei, actorii au pregătit magia poveștilor de ieri și de azi. Soliștii grupului vocal ALL’S CHOIR  (my all time favorite choir) vă vor inspira să fredonați colinde celebre, cu eleganță de Broadway, iar personajele poveștilor nemuritoare, preferate de bunici, părinți și copii, vor transforma scena Teatrului Nottara într-o casă primitoare, cu bucurii trăite ca-ntr-o mare familie – artiști și spectatori împreună. 

În această incursiune în timp vă veți lepăda de toată grija cea lumească și veți experimenta o mie și una de emoții într-o singură seară. Teatrul Nottara oferă o invitație pentru o familie, la spectacolul de pe 22 Decembrie 2016, de la ora 19:00, la Sala Horia Lovinescu. 

Am găsit pe youtube și un fragment din spectacolul de anul trecut:

 

Tot ce trebuie să faceți este:

Share this post

Să intrați pe site-ul Teatrului Nottara și să aruncați un ochi pe repertoriul de anul acesta și să comentați aici (până la ora 24 ora României, azi), să scrieți ce ALT spectacol vă propuneți să vedeți în curând. 

Succes! 

Mâine avem un cadou special pentru piciorușe obosite (de mămici, că și ele sunt oameni!). Stay Tuned. 

Ho ho ho!

 

Related Posts

Tags

Share This

3 Comments

 1. Flore Daniel

  Doresc sa vad in curand spectacolul”Acasa”,care ma face sa intru in esenta sa,nu cconteaza cat stau,uit sa mai ies,ma prinde mult atmosfera creata.In acest spectacol este vorba de iubire si ura,nastere si moarte.Peronajele manifesta dorinta de putere,sacrificiu si iubire

  • Ada

   Felicitari, Daniel. Te duci la teatru! Te rog, trimite-mi un mail pe adresa ada@injoaca.ro sa pot trimite invitatia.

   • Flore Daniel

    Buna seara!Ma scuzati din nou de deranj,va multumesc frumos pentru invitatia oferita.Am trimis mail pe adresa mentionata, dar nu am primit raspuns cu invitatia oferita,nu stiu ce se intampla
    E

Privacy Policy