15 Fulgi de nea și 2% pentru Mihai

8 Feb 2016 by

 

Vă amintiți de fulgul meu de nea? Cel pe care l-ați putut comanda înainte de Crăciun? Știu că a trecut timpul, știu că la București e ca și Mihaiprimăvară, dar Fulgii mei nu stau locului și ar vrea să vă prindă într-un dans pentru o cauză bună.

Mai întâi, să vi-l prezentăm pe Mihai. Are doi ani și jumătate și a fost diagnosticat vara trecută cu tulburare din spectrul autist. O cunosc personal pe mama lui Mihai, de vreo 11 ani. În fiecare lună, părinții lui Mihai trebuie să plătească o sumă deloc neglijabilă pentru terapii care îl vor ajuta pe băiețel să aibă în viitor o viață normală.

Când depuneți declarațiile de venit la ANAF, puteți redirecționa 2% din venituri către organizații non-guvernamentale. Dacă nu specificați că doriți să redirecționați acest procent, banii revin statului.

Anul acesta vă propun să redirecționați 2% către Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată , unde Mihai merge de patru ori pe săptămână pentru terapie. Această asociație a deschis un cont separat pentru Mihai, în care vor intra banii ce vor acoperi terapiile, grădinița și un însoțitor permanent a cărui prezență îi va permite lui Mihai să meargă la o grădiniță obișnuită. Pentru a dona 2% în contul lui Mihai, puteți descărca formularul deja completat cu datele Asociație și numărul lui de cont de aici [Download not found].

fulgi pentru mihaiApoi printați formularul și o contactați pe mama lui Mihai, la adresa de email: florramona@gmail.com

Mama lui Mihai va aduna toate formularele și le va duce la Asociație. În semn de mulțumire, vă va oferi din partea mea și a lui Mihai, un exemplar din ultima mea cărticică: “Secretul fulgilor de nea”, cu un autograf special din partea destinatarului formularelor.

Dacă nu sunteți din București, nu-i nimic, puteți trimite formularul scanatmihai si fulgii pe mail sau prin poșta clasică și prietena mea vă va pune cartea într-un plic pe o adresă unde doriți să primiți cartea.

Sunt 15 exemplare din această carte. Oare găsesc între cititorii mei 15 oameni dispuși să redirecționeze 2% pentru Mihai? Până la urmă, dacă sunt mai mult de 15, am putea chiar suplimenta numărul de exemplare, mai am eu câteva pe acasă.

Eu, Mihai și familia lui v-am fi recunoscători dacă ați face acest gest. Așteptăm un semn.

Vă mulțumim.

Related Posts

Tags

Share This

2 Comments

  1. Oana

    Eu vreau sa ii redirectionez mamicii lui Mihai 2%. Sunt din Cluj… si daca nu primesc cartea, este in regula 🙂

    Multumim, Ada!

    • Ada

      Multumesc, Oana, te rog ia legatura cu mama lui Mihai!

Privacy Policy