18 carduri Privilege şi un iphone 5

12 Mar 2013 by

Pe 8 martie am primit un card Privilege frumos inscripţionat cu numele meu. Nu-l aşteptam, deşi citisem despre el la Vlad Petreanu şi la Prinţesa Urbană. A fost o surpriză plăcută, pentru că modul de prezentare e fabulos.

Din pricina gripei care ne bantuie pe toţi, n-am apucat nici să mulţumesc celor ce mi l-au trimis, nici să mă înscriu în baza de date, sinceră să fiu, n-am apucat să fac nimic cu cardul ăsta. L-am văzut, m-am lăudat cu el la soţ şi l-am pus frumos înapoi în cutiuţa lui.

N-am voie să dau prea multe amănunte, dar vă poftesc la un concurs, dacă vreţi şi voi un card dintr-acesta.

CoolbuyClub organizeaza un concurs pentru bloggeri, si ofera cadou 18 carduri PRIVILEGE, dar si un iPhone 5.

Ce trebuie sa faci (tu, blogger) pentru a castiga? Trebuie sa te documentezi si sa scrii pe blog un articol despre unul dintre cardurile CoolBuy Club, “Card Privilege” sau “Card Privilege Limited Edition”. In articol ne vom bucura sa prezinti beneficiile, serviciile incluse si ofertele pe care cardurile le garanteaza posesorului. Pentru ca participarea sa fie completa, trebuie sa intri pe site-ul http://www.coolbuyclub.ro/media/concurs/blogs, sa apesi butonul verde si sa inscrii acolo linkul articolului cu care  participi la concurs. (Nu uita sa citesti intai regulamentul! De exemplu, un participant poate inscrie mai multe articole in concurs, in etape diferite!)

Foarte important! Concursul a început pe 11 martie 2013, si va dura pana pe 21 aprilie 2013, desfasurandu-se in 6 etape:
Etapa 1: 11-17 martie
Etapa 2: 18-24 martie
Etapa 3: 25-31 martie
Etapa 4: 01-07 aprilie
Etapa 5: 08-14 aprilie
Etapa 6: 15-21 aprilie

La sfarsitul fiecarei etape vor fi desemnate 3 articole castigatoare, iar fiecare castigator va primi cate un “Card Privilege Limited Edition” personalizat. Se vor puncta creativitatea, originalitatea, detalierea corecta a ofertelor Coolbuy Club, acuratetea limbii romane si respectarea cerintelor.
La finalul promotiei se va alege, prin tragere la sorti dintre toate articolele inscrise in concurs in toate cele 6 etape, castigatorul marelui premiu, un telefon iPhone5.

coolbuyclub concurs

Cardul Coolbuy faciliteaza accesul la diverse servicii si reduceri, cum ar fi: asistenta rutiera, bilete cumparate in avans, discounturi in reteaua de parteneri Coolbuy Club, oferte unice, upgrades (de ex la camera de hotel), cadouri, invitatii la evenimente speciale si multe altele. Trebuie doar sa le descoperiti si sa scrieti despre ele.

SUCCES si spor la cumparaturi cu reduceri! ;)

Related Posts

Share This

3 Comments

  1. Dacian

    eu personal nu am succes la concursuri dar, cine stie…!

  2. Mult succes participantilor!

Privacy Policy