2 cardiologi pentru Marie Curie

29 Dec 2011 by

N-ați uitat campania desfășurată pentru construirea unui departament de cardiochirurgie la Marie Curie, nu-i așa? Sigur v-o amintiți, cea cu clipul ăla cu un pat de bebeluș gol. Vorbea Liana Stanciu despre campanie. Ei bine, azi am primit vești. Au fost angajați deja doi cardiologi care vor începe de la 1 ianuarie. Iată textul:

“Draga Ada Demirgian,

2011 a fost un nou an minunat: cel mai frumos lucru pe care ni l-a adus este confirmarea ca avem multi prieteni – prieteni adevarati, care cred in ceea ce ne straduim noi sa facem si care au incredere ca ziua in care la Marie Curie vor fi operati copiii bolnavi de inima este din ce in ce mai aproape.

Esti unul dintre ei, si-ti multumim din inima!

Ca prieten de nadejde te intrebi, probabil, de ce Departamentul de cardiochirurgie de la Marie Curie nu functioneaza, desi noi am incheiat amenajarile (au trecut deja 9 luni…), de ce nu s-au facut inca angajari, desi s-au aprobat 76 de posturi pentru noul departament, de ce stau nefolosite echipamente scumpe, cu ajutorul carora s-ar putea salva vieti…

Oricat ne-am dori, sunt lucruri care nu depind de noi… Din fericire, insa, parca rasplatindu-ne pentru incredere si rabdare, raspunsurile incep sa vina: ne bucuram sa te anuntam ca saptamana trecuta au fost angajati primii medici in noul departament! Cei 2 cardiologi vor incepe sa lucreze la Marie Curie in primele zile ale lui 2012.

Speram ca angajarile vor fi continuate si incheiate curand, pentru ca Departamentul de cardiochirurgie sa aiba o echipa de profesionisti completa, asa incat in luna martie sa iti putem spune, cu si mai mare bucurie: “Am reusit! La Marie Curie se opereaza copii bolnavi de inima!”.

Cu acest gand frumos incheiem, dorindu-ti un an nou linistit si spornic, plin doar de vesti bune!

Iti multumim din inima!

Cu drag,
Alex Popa

Asociatia Inima Copiilor

Related Posts

Share This

2 Comments

  1. ceska777

    Way to go!

  2. Super! Sunt cativa medici de exceptie la Marie Curie si e bine ca numarul lor creste. Si e super bine ca piticii bolnavi nu trebuie sa caute ajutor la Targu Mures sau in strainatate

Privacy Policy