30 martie Crosul Pădurii 2014

20 Feb 2014 by

Banner 125x125

 

Anul trecut am mers cu Irina în Parcul Tineretului la Crosul Pădurii. A fost o după-amiază frumoasă şi am rămas cu amintiri plăcute. Pentru că ne-am simţit bine în ziua aceea, intenţionăm să repetăm experienţa. Vă invităm şi pe voi. Dar antrenaţi-vă înainte! Timp e destul. 

crosul-padurii_22

Cursa Copiilor este dedicată copiilor cu vârste între 4 şi 13 ani inclusiv, iar participarea lor este gratuită. ViitorPlus propune o donaţie cu rol educativ, constând în minim 3 kg de hârtie pentru reciclare, pentru a-i învăţa pe cei mici că reciclând hârtia vor ajuta pădurea, o tonă de hârtie reciclată salvând de la tăiere 15 arbori maturi. Suma obţinută din colectarea hârtiei pentru reciclare va fi utilizată pentru plantarea şi îngrijirea de puieţi.

            Distanţele de alergare sunt:

–           500m (pentru copii între 4 şi 7 ani)

–           1km (pentru copii între 8 şi 13 ani)

Toate detaliile despre înscrierea copiilor la Crosul Pădurii powered by Dolce Sport le găsiţi online aici. Însoţitorii adulţi sunt aşteptaţi şi ei la cursele de 3 şi 10 km.

Campania Pădurea Copiilor a demarat în a două jumătate a anului 2011 ca parte din programul “Adoptă un copac!” derulat de către ViitorPlus de aproape 7 ani. Până acum, Pădurea Copiilor a fost cauza de mediu la 12 evenimente de alergare în care au luat startul pe distanţe diferite, de la cros  de 3 km, până la distanţe de Triplu Iron Man şi a  atras susţinerea a peste  5500 de alergători, datorită cărora a fost împădurită o suprafaţă echivalentă cu 12 terenuri de fotbal.

        Ne vedem acolo?

Related Posts

Tags

Share This

2 Comments

  1. dan

    sper ca da, cu ambii pusti.

  2. Ioana

    Multumim, Ada! 😀 Va asteptam!

Privacy Policy