4D. Cinema 4D…

24 Aug 2015 by

Astăzi am mers cu fetele la Legoland Discovery Centre în Vaughan. Nu e un Legoland pe măsura celui din Chicago ori din Germania, dar e un Legoland la îndemână și ne-a plăcut, chiar foarte tare. Pozele făcute de Laur vă vor da ocazia să vedeți ce și cum se întâmplă pe acolo. Dar eu vreau să povestesc despre cinematograful 4D.

Nu știu dacă ați fost și nici ce filme or mai exista în 4d. Noi am văzut un scurt-metraj, numit Clutch Powers. Pe scurt, niște omuleți Lego trebuie să meargă la aeroport să preia un pachet important. Pe drum au tot felul de peripeții, zboară spre tine multe cărămiduțe de diverse mărimi și culori, nimic ieșit din comun. Dar să vedeți, că la un moment dat pachetul ajunge pe spatele unui monstru-dragon de apă, care când se supără și face rrrroaaaaarrrr nu flăcări scoate pe nări ci… mhm, apă.

Doamne, a fost un șoc. Să stai cuminte pe scaunul tău de cinema, să fie întuneric, pe ecran să se întâmple chestii și, dintr-o dată, să te trezești că te plouă… priceless. Din reflex, Laur a apucat să acopere cu mâna obiectivul aparatului foto. Apa ca apa, după a cincea stropeală deja știam schema, vântul ca vântul prin pletele noastre, dar când a început să ningă din tavan am fost în extaz, mai ales noi, fetele.

A fost foarte, foarte faină experiența. Auzisem despre cinema 4D, însă surpriza a fost wow.

Să mergeți cu copiii, dacă aveți ocazia.

 

Related Posts

Share This

2 Comments

  1. Carmen

    Ai mei copii au fost in Romania la Mignions 4D. Au povestit ca pe langa apa si miscat scaune, atunci cand unul din Mignioni a tras un part, a si mirosit in sala.
    Carmen

Privacy Policy