7, 14, 20, 37, 43 şi 27

1 Apr 2012 by

7 pentru că e numărul meu norocos

14 pentrucă e dublul lui

20 pentru că atunci ne-am sărutat prima oară

37 pentru că atât împlinesc în curând

43 pentru că atât avea când m-a cerut de nevastă

27 pentru că e un număr frumos.

Şi-am câştigaaaaaat!

10 milioane, doamnelor şi domnilor.

Am câştigat la lotto. Deci, suntem aranjaţi! am hotărât deja ce facem cu banii. Punem în bancă o sumă pentru fiecare dintre ai noştri. Aceeaşi, ca să nu se supere nimeni. Fetele sunt asigurate, bunicii la fel. O să cumpărăm o casă. Trebuie să aibă 3 etaje şi mansardă, la fiecare etaj să aibă minim patru camere, ferestre luminoase, două balcoane (unul închis şi unul nu). Mansarda e a mea şi a lui Laur, o împărţim în două, jumătate va fi biroul meu de scris, cealaltă jumătate va fi atelierul lui foto. Noi vom locui la parter, fetele vor primi la vârsta potrivită fiecare casa ei. Până atunci vom închiria acele două etaje şi banii vor merge în conturile fetelor.

Mi-am dat demisia de la Radio şi după nuntă, după ce găsim casa şi plătim pe cineva să ne mute lucrurile, pornim într-o călătorie de un an în jurul lumii. Laur şi-a pus acumulatorii la încărcat, deja visează la toate locurile unde va face fotografii. O să vă scriem des, blogul acesta se va transforma într-un jurnal de călătorie fantastică. Stăm câte o lună în câte o ţară, ca să apucăm să înţelegem ceva din ce ni se întâmplă. Sunt convinsă că voi apuca să scriu cartea vieţii mele. Fetele rămân la bunici, o să le scriem des şi o să vorbim cu ele zilnic pe skype. Sigur că-mi va fi foarte dor de ele, dar un an trece repede şi noi trebuie să ne concentrăm puţin asupra artei fiecăruia.

Vom deschide un fond de caritate de un milion, simţim că trebuie să dăm şi noi ceva înapoi lumii. Vom ajuta în special copiii cei mai mici.  Fundaţia noastră de caritate se va numi Irina Lia şi va fi condusă de o prietenă de-a noastră, blogger de succes şi ea, o să vă dăm toate amănuntele după ce intrăm în posesia banilor.

Sunt foarte fericită, nici nu credeam în Lotto şi iată, minuni li se întâmplă şi celor mai buni dintre noi. Mi s-a spus că o dată cu banii vom căpăta şi o mulţime de prieteni noi, pentru că mirosul banilor atrage oamenii mai ceva decât cel de pâine caldă. Dar nu vă speriaţi, vom fi selectivi, vom păstra mereu în jurul nostru doar mia aceea de prieteni care ne erau prieteni şi pe vremea când eu lucram la postul public de radio şi Laur era inginer la o companie mică…

Ştim că vă veţi bucura pentru noi!

Related Posts

Tags

Share This

20 Comments

 1. Si acum sa faci bine sa si castigi, ca eu am deja apucat deja sa ma bucur pentru tine, da?

 2. Da, mai, Paula, dar stii vorba bancului, tre sa si joci ca sa castigi! Tu joci?

  • Eu am jucat o singura data, cand eram gravida, si a fost absolut un impuls. Adica a intrat sotul la farmacie, eu il asteptam afara, langa farmacie era o agentie loto, am intrat, am pus 6 numere la intamplare (unde a cazut pixul) si am castigat 7 milioane…de lei…vechi :)) Ne-am bucurat de ei, dar nu am mai avut curaj sa joc dupa aia.

 3. nina

  Ada, eu n-am crezut Niciodata, dar Niciodata ca voi castiga vreodata ceva…asta pana anul trecut cand am castigat o masina la un concurs…noua, scumpa si frumoasa…asa ca se poate intampla..insa tot anul trecut am pierdut o sarcina…am fost convinsa ca asa echilibreaza universul lucrurile….inutil sa-ti spun ca as fi vrut sa nu castig masina aia niciodata…

  • Ei, Nina… azi dimineata Lia s-a trezit tarziu si s-a desprins cu greu si de mine si de laur. Asa mi-a venit ideea ca TREBUIE sa castigam la loto, ca sa stau acasa sa scriu povesti. Si ne-am facut socotelile, cam 10 milioane ne-ar ajunge… Eu nu castig decat fix suma de care sigur am nevoie in viitorul apropiat. Asa se intampla mereu. Daca prin nu stiu ce minune reusesc sa pun deoparte suma X, sigur se intampla evenimentul Z care presupune exact cheltuiala X. Am fost vineri la banca sa imi iau extrasul de cont pentru cei 500 de lei pe care ni-i da statul pentru ca am lasat-o pe Lia cu bona – bani care reprezinta doar jumatate din salariul doamnei Flori. Si ma intreba dra de la banca: reusiti sa faceti economii? As vrea, i-am zis. Dar nu-mi iese. Oricum, mi-ar fi placut sa pot face ce-am scris mai sus. 10 minute am visat frumos.

 4. ceska777

  Deja va invidiam pentru calatoria in jurul lumii si pentru o casa frumoasa……….. Deja ma gandeam ca tre sa fie musai 10 milioane da` de euroi.
  Putea sa fie realitate, le meritati pe toate!

 5. LIV

  Zău că mi-ai făcut poftă să joc!
  Bună dimineaţa şi ţie!

 6. Nora

  Loool…si tatal meu castiga asa, in fiecare saptamana:
  -Ne cumpara case,
  -o aduce pe sora-mea din Canada,
  -pe noi ne muta mai in buricul targului (Bruxelles) ca la periferie nu avem boulangerie la coltul strazii,
  -plecam in calatorii in jurul lumii, all together

  Si tot asa…pana se anunta rezultatele :-)))

  Noi sa fim sanatosi! Si voi la fel 🙂

 7. Paula

  Felicitari. Sa va bucurati de tot ce aveti. Sa aveti fetele sanatoase si sa va aduca numai bucurii. Despre castig, prieteni si bani…eu nu voi ravni si nici nu voi face ceva sa fim mai prietene …….. :)))) Te pup.

 8. Don Pandele

  Sefa, daca o sa castigati, n-o sa va mai creada nimeni si copie dupa chitanta de la Loteria Romana io nu pui pe sait, sa fie clar!

 9. Manu

  Ada, te citesc de ceva vreme. Nu cred ca am comentat nimic pina acum, insa azi trebuie musai.
  Cind am citit m-am bucurat, insa ceva mi s-a parut suspect…cum ca tu ai lasa fetele acasa cu bunicii….UN AN DE ZILE!?? Nu cred ca ai face asa ceva, cred ca mai degraba le-ai lua cu tine, asa-i? Noroc la loto…
  Manu

 10. Patricia

  Eu chiar am crezut. Ha, ha, ha!

 11. dina litzica

  esti, oricum, cistigatoare! :))))

 12. Andreea

  M-ai prins si pe mine in visul tau! 🙂

 13. mamabatranafarabraudelana

  trebuia sa postezi asta pe 1 aprilie !

 14. Mel

  :))
  gata, acum la treaba toata lumea!
  vorba unei colege: “la munca, nu la intins mana!” :))

Privacy Policy