7 ore și jumătate

21 Mar 2011 by

Atât am dormit azi noapte. Ultima oară când am reușit să dorm atâtea ore legate a fost în 2009, când diferența de fus orar m-a răpus preț de vreo două săptămâni. Cel puțin așa îmi amintesc.

Deci, ce-am făcut diferit? Să vedem. Să fi fost de la Luna uriașă? Nu, aia ar fi trebuit să mă țină trează. M-am culcat tot după 12… Ba am mai și băut cafea pe la ora 18, slabă, e drept, făcută de Laur ca pentru gravide, minunată și aromată și chioară. Dar bună. Și mi-am luat Elevit-ul tot pe la ora 18… O fi doar o coincidență? Tocmai ce citisem la Maria Mirabela că ea suferă de insomnii în urma unor vitamine prenatale pe care le ia. Oare de-asta nu dorm eu de atâtea luni? Bine, bine, dar nici înainte să încep să iau Elevit-ul nu dormeam mult mai bine.

Oricare ar fi motivul, azi noapte am dormit 7 ore și jumătate legate. Doar mamele care suferă de deprivare de somn mă înțeleg de ce,  în ciuda cerului de noiembrie, parcă am aripi! Parcă mi s-au mai dezumflat și picioarele. Ori poate asta e doar o iluzie. Nici n-am să mai încerc să mă încalț în altceva decât în bocanci până după ce nasc. Mama mea irlandeză mi-a sugerat aseară, ca măsură disperată, două cutii de carton legate cu ață, în caz că nu mai intru nici în bocanci. V-am zis că am o familie veselă.

Ah și am intrat în zodia berbecului, e zodia mea, deci, păzea!

AMR 14 zile!

LE: Am primit pe mail o listă cu diferite alimente sănătoase. Cum eu îs mereu în căutare de diversitate pentru meniurile familiei (la grădi, Irina mănâncă în general pui cu ceva la masa de prânz) m-am gândit să v-o arăt și vouă, poate vă face cu ochiul ceva de pe acolo. O găsiți în secțiunea Biblioteca.

Related Posts

Share This

4 Comments

  1. M-a amuzat faza cu bocancii. Imi aduc aminte ca eu am iesit din spital incaltata cu papucii de casa ai lui Bogdan,nr.42.Si am continuat sa-i port inca vreo doua saptamani dupa nastere.

  2. Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

  3. Vezi ce barbat am: mi-a dat papucii imediat dupa nastere si inca doua saptamani dupa aia.

    • Zi merci ca ti-a dat papucii lui. Pe mine m-a intrebat daca avem prin casa doua cutii de pantofi de care ne putem dispensa….

Privacy Policy