A apărut! Ia unicornul! Ia dragonul! Super ofertă!

9 May 2018 by

Doamnelor și domnilor, mămici, tătici, bunici, frați și surori mai mari! 

Până pe 18 mai puteți comanda minunata carte cu unicorni și dragoni pe site-ul editurii DPH, la un preț redus cu 30%.

Codul de reducere pentru cititorii blogului este UNICORN. 

Dacă știți deja povestea și vă place, aș aprecia dacă ați lăsa impresiile voastre pe pagina cărții de pe site-ul editurii. 

Dacă nu reușiți să comandați până pe 18 mai, cartea va fi la Bookfest la standul editurii. 

Sper să ne primiți în bibliotecile voastre, e o poveste frumoasă despre un dragon ce își dorește să fie și el o ființă magică, din cele cărora li se întâmplă numai lucruri bune, doar pentru că există! Până la urmă, și dragonii au corn, și ei zboară… ei de ce nu ar putea fi unicorni, nu? Desigur, veți afla citind povestea dacă până la urmă chiar putem fi toți unicorni sau trebuie să ne acceptăm așa cum suntem, să nu uităm că e loc în lume și pentru ființe magice și pentru cei ce păstrează stelele aprinse în fiecare seară.  Iată câteva imagini din interior: 

 

M-aș bucura dacă mi-ați scrie și mie un rând după ce citiți povestea, aici sau pe e-mailul ada la injoaca.ro! Primii 10 de cumpărători care-mi trimit o fotografie cu cartea mea la ei acasă vor primi gratuit și varianta audiobook. 

Drag,

Ada

Related Posts

Tags

Share This

3 Comments

  1. Intrebare intrebatoare: noi astia de “mai aproape” cum facem rost de inorogi si dragoni? 🙂 Ca avem amatoare mici 🙂

    • Buna ziua, la microfon Don Pandele… Da, suntem bine, multumim! Explozia a avut loc intr-un restaurant indian, Bombay Bhell. Noi eram acasa, cuminti.

Privacy Policy