A primi sau a dărui

6 Dec 2011 by

Mi-am petrecut seara de ieri scriind o parte din scrisorile pentru copii. Apoi, când n-am mai putut sta pe scaun (probleme cu coloana, deh) m-am dat de trei ori peste cap și m-am transformat în Moș Nicolae. M-am dus hotărâtă să umplu ghetele. Și când colo, surpriză… lângă cizmele Irinei mă aștepta tratația din fotografie.

Am terminat repede cu darurile și apoi am făcut un duș lung și fierbinte. Stând așa, sub ploaia caldă,  am zâmbit la gândul că e plăcut să primești muffins biscuiți și mandarine, dar și mai plăcut e să dăruiești.

Irina s-a bucurat de daruri. Era 6.30 când cotrobăia prin hol și se minuna cu voce tare.  Lia e prea mică să știe ea lucruri de-astea.

Bună dimineața. Vouă ce v-a adus moșul, Moașele mele dragi?

Share This

11 Comments

 1. Bravo, abia astept sa creasca si Elizuca mea mare 🙂 Eu n-am primit nimic, dar nu-i bai, ca-i mai frumos sa daruiesti decat sa primesti. Deja am dat un tur prin birouri cu acadele de ciocolata pentru colege, iar Eliza si-a incasat darul de dimineata. Singurul meu regret e ca nu am apucat sa fac pachetul pentru finuta mea 🙁 Insa ma voi revansa de Mos Craciun.

 2. ceska777

  Eu am colaborat cu Mosul si mi-am “adus” un robot de bucatarie. Cel mai tare insa m-am bucurat de bucuria gazei mele in dimineata asta……. Sa vezi ce s-o mai bucura cand citim scrisoarea de la MOs sub brad!

 3. Ralucutza

  Neata. Ai dreptate e frumos sa daruiesti dar parca cel mai frumos este sa vezi bucuria copiilor cand deschid usa si vad cadourile aparute in ghetute. Inocenta si bucuria lor ma fac sa imi doresc sa fiu din nou copil. Ce bine ca suntem binecuvantati cu 3 copii minunati! Eu am primit cadoul preferat: parfum.

 4. ce scrie acolo????

 5. Natalia

  Frumos gestul Irinei!
  La noi in familie doar copiii primesc ceva de mos Nicolae, si doar dulciuri. Anul asta le-a adus cite un set de prajiturele Barni si cite un ou din ala mai mare de la kinder. Urmeaza sa mai primeasca astazi cite un pachetel de la gradi/scoala.

 6. mamabatranafarabraudelana

  DAR PE FARFURIE CE A GASIT IRINA DIMINEATA ? 🙂
  NE-A PLACUT MULT SI LINK-UL CU MOSUL CARE RASPUNDE SCRISORILOR ! sARBATORI FERICITE!

 7. Dan

  nu am primit nimic. cred ca nu sunt destul de cuminte. copii au primit chiar mai mult decit e nevoie (ma refer la dulciuri). de unde or avea ideea ca Mosul trebuie sa manince? si Vlad a avut ideea sa ii lasam Mosului niste ciorba sau macar o cana de lapte fierbinte. am scapat cu greu insa mi-a promis ca Mos Craciun va primi sigur ceva de mincare ca e tare obosit sii ii face bine.

 8. LIV

  Pai…eu nu-mi lustruisem ghetutele. Nici prin cap nu mi-a trecut ca Mos Nicolae, ma mai tine minte. Cand colo…ce sa vezi?! In hol, ma astepta una bucata ondulator de par din ala fain…placa ceramica, chestii…! M-am induiosat si mai tare, cand am aflat ca mosul asta, Nicolae, s-a interesat despre ondulatoare si-alte bunatati pentru fete, la colegele de birou!
  Copiii au primit dulciuri, mandarine si struguri. Mint, si-o locomotiva, plus sosete cu talpite care nu aluneca pe gresie. Punct.

Privacy Policy