Adrenalina

27 Mar 2012 by

N-am crezut că o să simt valul ăsta de adrenalină scăldându-mi creierul uşor amorţit de mămicenie. Azi se împlineşte o lună de când am revenit la serviciu. Şi am făcut primul meu interviu, după o pauză de un an şi două luni, dacă nu mai bine. N-am simţit aceeaşi emoţie când am revenit în direct. Azi mi-am adus aminte de ce îmi place meseria mea. Am avut şi noroc, am intervievat o blondă de 26 de ani, cu toate vorbele la ea, coerentă, articulată, plăcută ca prezenţă, uşor emoţionată dar stăpână pe ce spunea. Subiectul – arid. Interviul în sine, plăcut, ca experienţă, de la un capăt la celălalt.

Încerc s-o conving pe Andreea Baniţă să mă lase să-i iau un interviu. N-am avut net zilele astea, să vă pot povesti ce frumos e în atelierul ei şi ce om deosebit este la maitre fleuriste…

Despre copii, sunt bine, călărim parcurile. Dar acum am vrut să vă spun că meseria asta e frumoasă, e ca mersul pe bicicletă şi e însoţită de adrenalină, că de-aia o iubim şi o facem, aproape în ciuda tuturor.

S-aveţi o zi frumoasă!

De la birou,

Ada

Related Posts

Share This

4 Comments

  1. Anca

    Ada, mi-ar face mare placere sa te aud la radio, sa ascult o emisiune de-a ta… poti sa imi dai detalii… unde, cum, cand? 🙂 Multumesc.

  2. dina litzica

    bravo adaaaaaaaaa! n-a durut prea rau! sint mindra de tine!!!!!

Privacy Policy