AFI Mall Review

14 Nov 2009 by

Dacă vă bate gândul să mergeţi la Târgul de Dulciuri şi Ceai de la AFI Mall, trebuie să aveţi mulţi bani în buzunar. Pentru că ispitele sunt nenumărate, de toate formele, toate consistenţele şi, în special, pe toate gusturile. Am stat departe de bezelele ridicate în slăvi de Crinuţa, dar Creme Brulee de la Chocolat  a fost irezistibilă. Şi când am descoperit Deliciile Veneţiene, (indescriptibile în prea multe cuvinte, atât vă zic: Castane Glasate! Migdale  îmbrăcate în hăinuţe de zahăr! Jeleuri de fructe!) chiar am golit portofelul. Ei mai stau acolo o vreme, aşa că dacă vă e dor de ceva dulciuri rafinate, aveţi ce cumpăra.

Ce-am mai văzut la Mall? Nişte maşinuţe cu telecomandă (40 de ron) tare caraghioase, roţile lor din faţă se dădeau grozav peste cap. O Belle gata să te picteze pe faţă. O scenă superbă unde se ţin spectacolele de teatru (Germina a prins şi piesa, noi am ratat-o) ale trupei Arlechino.

Image037Am coborât apoi la parter. Veşti bune şi mai puţin bune. Intrarea la locul de joacă 35 de ron, acces nelimitat. La patinoar, 12 ron intrarea pe gheaţă, 10 ron patinele de închiriat. Sunt nişte pinguini tare haioşi, cu schiuri, de care se pot ţine începătorii. Lacul interior, cu bărcuţe, atât de trâmbiţat, încă nu e gata. Dar veţi descoperi o serie de grote care se termină cu un tobogan, deliciul copiilor. Irina a urcat şi a coborât scările acelea de nenumărate ori. Am reuşit să o smulg de-acolo cu greu, cu promisiunea că vom merge la patinoar într-o zi cu mai puţină lume.

Merită un drum, am găsit chiar şi loc de parcare. Dar luaţi-vă bani la voi.

4 Comments

 1. mama lui andrei

  off topic… mi-aduc aminte ca ai zis ca i-ai dat irinei bronhovaxom
  toate posturile de pe siturile clasice sunt cam vechi… cum a fost?

  • Cum a fost ce, ca nu pricep?
   I-am dat bronchovaxom, tocmai i-am terminat cura de iarna asta. Dar n-a scutit-o de amigdalita. Sa o vad cum se descurca de luni incolo.

 2. mama lui andrei

  adica daca a avut vreun efect ….. inteleg ca e mai mult pentru infectii ale cailor respiratorii deci gatul rosu e extra…. ca sa imi explic de ce a facut amigdalita..
  noi pe de alta parte avem mereu bronsite si din astea mai putin gat rosu si nu stiu ce sa fac daca sa incep si acum cu bronhovaxom asa cum mi-a zis doctorita….
  pus ca la noi la gradi s-a depistat gripa din asta noua e inchisa o saptamana gradi iar el nu a fost in ultimele 7 zile dar parca pe langa citrice, vit C , martieni apa sarata, etc… parca as mai incerca ceva dar sa nu aiba efecte adverse….
  scuze ca te bat la cap….

  • In primele doua luni de cura sa stii ca s-a simtit. N-a mai racit, n-a mai facut febra. In a treia luna, am inceput cu 2 zile mai tarziu decat trebuia si s-a imbolnavit imediat. Deci grija mare, trebuie sa fii constanta in tratament. Sanatate!

Privacy Policy