Alienare

29 Aug 2010 by

De vreo săptămână mi s-a dublat doza de medicamente fără de care nu prea mai am cum să trăiesc. De fapt nu s-a dublat. A crescut de la 100 la 150 de mg zilnic, pentru a reface un echilibru vital, pe care cei mai mulţi dintre dumneavoastră nici nu-l băgaţi în seamă, atât de subtil şi de fin este.

Nu intenţionez să mă plâng, deci lăsaţi batistele deoparte. De boala mea nu se moare, doar o am pana mor. Dar refacerea balanţelor, the fine tuning, cum zice americanul, e năucitoare. Nu mă doare nimic. Nu am febră. Doar lumea se cam învârteşte cu mine.

Mi-a zis medicul că e posibil să-mi fie rău. Depindea de mine, 125 mg sau 150mg, de cum suport, de cum reacţionează organismul. Dar e mai bine cu 150 direct, ce să mai plimbăm pisica.  Să mă-ntorc acum la 125, după aproape o săptămână de muşcat glonţul e inutil.

Aşa că stau cuminte şi aştept să nu se mai învârtească universul cu mine, îmi spun în gând că azi mi-e bine şi vreau să mă cred.

Între timp, merg în parc, ies la cumpărături, încropesc cine, merg la serviciu şi încerc să mă conving că e doar o perioadă de tranziţie, care se va termina imediat ce organismul meu va asimila noua doza. Nu vă supăraţi dacă nu vă răspund la mailuri, uneori e complicat să stau pe scaun. Să ştiţi că n-am murit, doar mă ajustez.

Related Posts

Tags

Share This

15 Comments

 1. mioara

  Haide, fiti ok, fetelor. Sanatate, odihna si multe momente placute impreuna.

 2. alina

  Ai grija de tine. Sanatate multa.

 3. tin pumnii. O sa fie bine.

 4. oana

  te pup, sa te faci bine!

 5. 🙁
  Sa se intimple cit mai repede!

 6. amaranda

  iti tin pumnii!

 7. N-am stiut de boala ta 🙁 Ai grija de tine si ajustare usoara :*

 8. Sunt mai bine, va multumesc pentru grija.

 9. bp

  haide ma ada, nu si tu. sanatate multa! (numai asta urez pe bloguri de ceva timp 🙁 )

 10. D.

  Hai sa te urez cu altceva, ce vine cu sanatatea la pachet sau la pachet cu sanatatea, nu ma pot hotari. 🙂 Multa Iubire! Te imbratisez tare!

 11. Ce faci, cum esti? M-am ingrijorat cand am citit. Si vorba lui bp, de o vreme numai sanatate uram pe bloguri. Ai grija de tine.

Privacy Policy