Alone, again, naturally…

3 Jan 2010 by

http://www.youtube.com/watch?v=kNgvN6E4HRI

Iacă-mă-s, deci, din nou singurică, vorba cântecului frumos interpretat de domnul O’Sullivan pentru un post asiatic de televiziune.

E sâmbătă, la AXN e maratonul Lost, din păcate am văzut toate episoadele difuzate azi, iar pe cele de mâine, slabe şanse să le văd.

Despre vecinul cu taragotul numai de bine. După armistiţiul de acum câteva săptămâni a mai călcat strâmb doar de câteva ori. Situaţia se remedia iute, eu sunam la uşă, el zicea sărumana, eu îi spuneam cât e ceasul, el zicea mă scuzaţi, eu spuneam la revedere…

Ei bine, pe 30 decembrie la ora 21.15 i-am sunat la uşă din nou. El se pregătea să zică poezia cu sărumânamăscuzaţilarevedere, dar l-am luat prin surprindere. I-am întins o steluţă făcută de Miss. Şi abia apoi i-am zis cât e ceasul şi i-am urat noapte bună.

După 20 de minute mi-a sunat el la uşă. Avea plăcinte cu brânză şi stafide. Şi alte scuze. După schimbul de dulciuri, speram că s-a rezolvat definitiv.

Pe 31 decembrie, la ora 16, cine triluia de zor?

Aşa că am luat-o de la capăt: bunăziusărumânaaeora16măscuzaţisărumana.

Vecina mea de la 7 are o problemă cu sifonul din baia dânsei. Deci pe peretele meu din camera de zi se lăbărţează două pete. Una mică şi alta mai mare. La fel la baie. Aştept cu interes să se usuce, ca să nu mai miroasă a zid ud. E bine, la început am crezut că e vorba de una din ţevile de apă caldă adânc introdusă în perete. Din această perspectivă, soluţia era unică: se ia barosul şi se sparge peretele pe întreaga coloană, ca să vedem la care din apartamente e fisurată ţeava. Deloc amuzant, pentru ziua de 1 ianuarie. Cu sifonul e mai simplu. Se repară de luni încolo, după cum mi-a precizat vecina de la 6.

Să mai zic că bietul Costică are probleme cu termostatul şi un far care nu mai luminează cum trebuie, copila tuşeşte (nu grav, dar tuşeşte), porumbeii au iar ouă pe balconul meu, şi viaţa e frumoasă. Pentru că azi, spre deosebire de ieri, am apă caldă şi am aflat că nu trebuie să demolez baia.

Ura!

PS: Mai ştiţi refrenul ăla cu “Hai-ho, hai-ho suntem pitici mişto”? L-a învăţat şi Irina. Mâine vă spun de unde…

Related Posts

Tags

Share This

2 Comments

  1. mama lui Radu

    sunt sigura ca l-a invatat de pe dvd-ul disney cu alba ca zapada

Privacy Policy