Anunţ important pentru rockerii care sunt şi fani Mozart

8 Apr 2010 by

“În ziua a unşpcea a lui Prier, Duminică, Dimanche, Sunday, Sontag, mă rog, pricepeţi ideea … când soarele se va înălţa pe ceriu cam la o suliţă (adică o sulă mai mică, tocmai bună de băgat în coaste), la locul de taină cunoscut îndeobşte supt numele dă “Gyuri’s Pub”, se vor reuni o mare parte din cobzarii “Mozart ROCKS” carele vor adăsta pe acei cărturari onlain care vor avea plăcerea să guste din celebrul gulaş al lui Gyuri şi îşi vor clăti gâtlejurile cu diverse licori, pe banii lor, dar fără să crăcăneze prea mult băierile pungii.

Cei prezenţi vor avea ocazia să discute pe îndelete cu cei care au făcut posibil acest concert, cei care nu ştiu vor afla istoria “Mozart ROCKS” şi poate … dacă nu-mi uit globul de cristal acasă, poate şi viitorul.

Dacă ne simtem bine 😉 şi nu avem motive să nu fie aşa, pentru că toate lucrurile merg bine în ţară după cum fiecare din noi poate constata 😀 , s-ar putea să ne vină chef să cântăm cu toţii, împreună, cum ne-o veni la gură (sau la doză), preferabil ar fi să fie măcar aceeaşi melodie, dacă nu şi în aceeaşi gamă ! Momentul acesta va fi cu adevărat memorabil, de aceea nu vă uitaţi acasă divaisurile care au fost menite să ne facă viaţa mai uşoară, dar în realitate ne dau din ce în ce mai multe bătăi de cap, pentru a surprinde pe vecie îndrăzneala unora dintre noi.

Momentul penibil muzical va fi mai pe seară continuat de unii mai meseriaşi, adică cei care vor dori vor avea posibilitatea să rămână la o seară de jazz cu Nicolas Simion şi Sorin Romanescu.

Pentru a putea avertiza gazda de numărul mare de muşterii ce vor năvăli peste ziduri salivând în aşteptarea celebrului de pe-acum gulaş, aş ruga să faceţi confirmarea prin comentarii, pe blogul ACESTA … în văzul lumii !

Vă aştept cu drag,
Teo

P.S. Conform ultimelor date oficiale primite de la N.A.S.A. la momentul astral de duminică, 11 Prier, suliţa pe ceriu înseamnă aproximativ orele 12:00 fix 11 Aprilie!”

Related Posts

Tags

Share This

2 Comments

  1. Pacat ca locuim atat de departe de Bucuresti.
    Se intampla ceva ciudat atunci cand incercam sa ne logam la site-ul vostru: apare un mesaj din care rezulta ca am incerca sa facem ceva neautorizat….. insa, noi doar incercam sa accesam https://www.injoaca.ro

Privacy Policy