Aş dori să le mulţumesc mamelor mele

8 Mar 2013 by

Celei ce mi-a dat viaţă

Pentru că m-a dat lumii. Fără  ea, n-aş fi fost.

Celei ce m-a crescut

Pentru pampoane, pentru gărgăriţele pe etamină, pentru uniformele apretate şi pentru supa de pui dintr-a patra, când eram bolnavă moartă şi am auzit-o spunându-i unei vecine că-i e tare milă de mine şi a insistat să mănânc măcar trei linguri de supă, pentru momentul acela când aveam aproape 24 de ani şi iubeam pe cine nu trebuia şi i-am plâns în braţe şi ea mi-a spus că va trece.

Celei ce a fost alături de mine la nunta mea

Thank you, Tracey, for all the small beads that you sew on my wedding dress, for the fine art you invested in our important cakes,  for taking me to the airport one february morning, for being there for my father when he was so ill, for always being such a source of light and warmth.

Mamei Lui

Pentru Soţul meu. Pentru toate îmbrăţişările sincere, pentru lalelele aurii de la naşterea Liei, pentru disponibilitatea şi veselia  care o definesc, pentru bunătatea ei şi pentru mesele de familie şi pentru cafelele de duminică.

Lui Flori

Pentru că are grijă de fetele mele, atunci când eu nu sunt acasă. Pentru că nu se supără niciodată pe noi. Pentru că duce copiii la biserică. Pentru că ne-a adus candelă, să avem ce aprinde. Pentru că înţelege tot ce e de înţeles. Pentru toţi pupicii şi toate îmbrăţişările pe care i le dă Liei, pentru toate mângâierile şi pentru fiecare pas pe care îl face cu Lia în braţe, deşi e fetiţă mare.

La mulţi ani, mamelor! Sărut mâna.

Related Posts

Tags

Share This

6 Comments

 1. Ana

  Deci in dimineata asta m-ai facut sa lacrimez. La multi ani, Ada! Multumesc ca aduci o farama de frumos si speranta ca lumea nu e asa desarta cum o vedem pe toate drumurile.

 2. Minunat ai scris. Un sir frumos de femei sta in spatele fiecareia dintre noi.
  La multi ani tie si tuturor femeilor tale speciale!

 3. Iris

  La multi ani, Ada!

  Pentru ca esti o femeie si o mama frumoasa!

 4. Cum reusesti tu sa vezi atatea gesturi mici marunte mamicesti acolo unde altcineva poate n-ar da prea mare importanta…

  La multi ani, Ada!

  • Laur

   E unul din talentele ei care o face atat de speciala…

Privacy Policy