Aş dori să mulţumesc Academiei…

7 Oct 2010 by

Glumesc. Ieri, după mesajul cu numărul 30, am rămas aşa cu ochii în monitor, puţin paralizată, fără să mai ştiu cum aş putea răspunde la atâtea zâmbete şi lacrimi de bucurie ale unor oameni care sunt departe şi totuşi, uite cât de aproape.

Nici eu nu am mereu toate cuvintele la mine şi acum sunt exact ca reporterul despre care povestea Maria: eu cum să vă descriu ce înseamnă să vezi un val de simpatie care te ia, te ridică pe sus, te-nvârte, te-azvârle şi iar te prinde? N-am cum, decât spunându-vă că vă mulţumesc pentru toate gândurile bune şi pentru toate zâmbetele de dincolo de monitoare, pentru toate zilele în care treceţi pe aici, pentru toate lucrurile care vi se agaţă de memorie şi pentru toate cele pe care mi le împărtăşiţi.

Vin şi azi cu o veste bună, mai mult pentru copiii voştri: la ediţia de toamnă a târgului Gaudeamus (care va fi probabil la sfârşit de noiembrie) vom avea o nouă lansare de carte, Călătoria prin Curcubeu. Acum e pe ultimele sute de metri înainte de a intra în tipar. Aşa că, dacă aveţi drum pe acolo, poate treceţi să ne vedem, să ne pupăm şi să ne pozăm, ca anul trecut.

De mâine revenim la lucrurile lumeşti. Trebuie să v-o prezint pe Mimi, să vă povestesc despre ce planuri am cu Costică (e prietenul nostru, nu-l putem lăsa de izbelişte) şi să vă explic cum e cu MindLab, noua găselniţă de la grădi Smiley.

Până mâine o să mai zâmbesc puţin de zâmbetele voastre pentru care nu v-am mulţumit destul.

Rămâneţi frumoşi, sunteţi rari.

Related Posts

Tags

Share This

10 Comments

 1. Oauuu… Calatoaria prin curcubeu carte!!! Iupyyy!
  Multumim!

 2. ioana

  A doua veste minunata!!! Maria ma intreaba de fiecare data cand vede ca mai arunc un ochi sa vad daca sunteti bine:”oare ce-o mai fi facand piticul Rogvaiv?Felicitari din tot sufletul,sa ai o sarcina usoara si sa ne spui cum putem face rost cat mai rapid de carticica!!

 3. orianna

  Asteptam cu interes Cartea.

 4. Ioana

  Tu esti rara! Sa aveti parte de bine si sa cresteti frumos impreuna.

 5. Aaaa, o sa-mi lipsesti! O sa vad pozele cu tine si cu Ale si cu Andreea si cu toate fetele si o sa jelesc putin. Imi pastrezi si mie cateva exemplare? Vin sa le iau de sarbatori, promit! 🙂

 6. Felicitari pentru bebe 🙂 si succes cu ceea ce faci, abia astept sa cumpar cartile tale, de cateva zile sunt matusica 🙂

 7. Adela Aimee

  Felicitari Ada! acum am citit vestile cele bune :). Sa fie intr-un ceas bun! O sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos sa ai! xx

Privacy Policy