Ascultă o poveste

13 Nov 2010 by

N-am stat degeaba în ultima vreme. Am înregistrat 3 cd-uri cu poveşti. Unul e cu Călătoria prin Curcubeu, despre care nu vă pot spune când intră în tipar, e foarte posibil să n-o găsiţi la Gaudeamus. Pe celelalte două cd-uri sunt “Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte” şi “Harap Alb” – într-o cutie şi “Povestea Porcului”, “Găinăreasa”, “Fata babei şi fata moşului” în cealaltă. Pe acestea există şanse mari să le găsiţi la standul editurii Aramis. După bunul nostru obicei, am pus fragmente din fiecare în playerul de pe pagina denumită acum “Călătorie prin curcubeu“.
La Gaudeamus voi participa la lansarea cărţilor cu Trenuleţul TT, scrise şi ilustrate de Aniela Tănase, pe care o ştiţi de pe site-ul Activităţi Copii.
Mi-a mai şoptit o viorea (adică Germina) că a văzut cărţile de ascultat şi colorat, cele de anul trecut, la chioşcurile de ziare, la preţ redus, 13 lei bucata. E vorba de 2 volume de basme şi povestiri africane, “Gosso, omul care spunea basme” şi “Graiul animalelor”, dar şi de basme şi povestiri româneşti – “Fata din dafin” şi “Fata săracului cea isteaţă”.

Editura Cartea Copiilor a trimis la tipar o culegere de basme pe care am tradus-o cu mare plăcere. Sunt poveşti cu copaci din întreaga lume, potrivite şi pentru fetiţe şi pentru băieţi, aş recomanda-o pentru cei mai mari de cinci ani. Sunt mândră de cartea asta, are o ţinută grafică excepţională.

Sunt foarte necăjită cu a doua mea carte. Lansarea era programată pe 21 noiembrie, din păcate nu pot nici confirma, nici contramanda acest eveniment. Sunt dezolată că nu am reuşit să văd nici măcar toate ilustraţiile, n-am dat un bun de tipar pe ea şi cel mai rău îmi pare că pierdem târgul. Am încredere că editorul meu a făcut tot ce se putea, sper să apară totuşi înainte de Crăciun.

Am aflat că azi, sâmbătă, la ora 11, e un spectacol de umbre pentru copii numit Prinţesa cu mulţi papuci.  Şi am descoperit că Opera Comică pentru Copii are un sediu nou (cel puţin nou pentru mine) în fostul Teatru Giuleşti.

Week-end plăcut, dragilor, şi să vă fie soare.

Related Posts

Tags

Share This

1 Comment

  1. orianna

    Felicitari, esti foarte activa. Asteptam cu interes cartile.
    Multa sanatate

Privacy Policy