Atelierul cu Rochițe – atelier de croitorie pentru copii

8 Aug 2013 by

 

rochite-3

“Moda nu este ceva care există numai în rochii. Moda este în cer, pe stradă, moda este legată de idei, de viaţă, de tot ceea ce ne înconjoară.” (Coco Chanel)

 

Când ați folosit ultima dată o mașină de cusut? În București, pe strada Vaselor, aproape de Obor, în mansarda unei vile, fete și băieți vin săptămânal ca să învețe să coasă și să croiască. Sunt copii de vârstă școlară, singura condiție de participare la cursuri fiind aceea de a ajunge cu piciorul la pedala mașinii de cusut. Atelierul și-a început activitatea în urmă cu trei ani, timp în care mai mulți copii au învățat să coasă haine și diverse accesorii vestimentare. Tematica atelierului se adresează numai copiilor. Aceștia învață tehnici de croitorie și coasere, atât manual cât și cu mașina electrică de cusut. Copiii participă cu propriile creații la parada modei, eveniment la care sunt invitați părinții și prietenii. După parada modei, copiii își iau creațiile acasă. Participarea la cursuri se face o dată pe săptămână, în sistem de abonament. Abonamentul este lunar și conține 4 ședințe.

rochite-1

 
Abonamenul tip 1 costă 130 lei, abonamentul tip 2 costă 200 lei. Puteți opta pentru “Abonament tip 1” de 1 oră ședința, sau pentru „Abonament tip 2”, de 2 ore ședința.

Toate materialele folosite la atelier intră în costul abonamentului.

Atelierul este condus de doamna Gabriela Crăciun pe care o găsiți la numărul de telefon 0744 839590 sau la adresa de mail atelier_rochite la yahoo punct com

Noi mergem maine!rochite-4

Related Posts

Tags

Share This

1 Comment

  1. Liviana

    Foarte buna idea atelierelor pt copii!

    Imi amintesc ca am participat cu drag la cele organizate in scoala cand eram in clasele V-VIII. Ma intreb daca mai exista in programa scolara…

Privacy Policy