Avantajele unui divorţ civilizat.

2 Feb 2009 by

Am petrecut aproximativ patru ore printre amânările, invenţiile, martorii şi acuzele altora. Am mers de braţ spre tribunal, am stat unul lângă altul pe băncuţe, ne-am îngrozit de poveştile pe care le auzeam, sordide, violente, incredibile, meschine. Ne-am dat seama încă o dată că suntem ok. Când am ajuns în faţa judecătoarei, ne-a luat la fix.
– A, dumneavoastră, în sfârşit, ia spuneţi, măcar facem o faptă bună şi vă împăcaţi? Că prea v-aţi amuzat în sala mea, abia m-am abţinut să nu vă dau afară sau să vă aplic o amendă ceva.
– Nu ne împăcăm.
– Vă mai dau un termen să vă mai gândiţi?
– Nu.
Avocata mea a zis tot ce trebuia, V. a fost de acord, martorul nostru comun a spus cinstit… Am ieşit din sală muşcându-ne buzele să nu izbucnim în râs. Ne-am îmbrăţişat, ne-am felicitat.
Dacă vreodata ajungeţi în situaţia de a divorţa, încercaţi să vă înţelegeţi. E mai ieftin, mai puţin traumatizant. Se termină mai repede.

Sursa imaginii

Related Posts

Tags

Share This

13 Comments

 1. mara

  lol. ce cool e poza

 2. Degetica

  pupam.

 3. Oana Boncu

  🙂 O sa fie totul bine. Sigur. Stiu eu 😉

 4. ajnanina

  sa se umple de toate bucuriile si bunatatile pamantului si cerului mainile eliberate!

 5. mirela c

  sa va ajute DUMNEZEU!CU BINE INAINTE.MUUUULTA FERICIRE!

 6. Ada Demirgian

  Multumesc, suntem bine.

 7. Andreea Badran

  Si cu siguranta este mai bine pentru copil care nu asita la spart de oale in cap, injuraturi, batai si alte cele. Pare absurd, dar va felicit!

 8. Ada Demirgian

  Andreea, multumesc. La noi n-a fost a la italienne…

 9. alina

  Da, și eu cred că meritați felicitări, e greu să păstrezi normalitatea și calmul în astfel de situații.

 10. Bogdana

  la fel a fost si la mine, si ma recunosc in tot postul… bine mai putin in partea cu veselia, adica eram un pic mai seriosi…

  si am mai ajuns la o concluzie: nu cred ca ma mai marit, cu toate ca imi este dor sa simt un inel pe deget, sa simt ca apartin cuiva cu hartii si cu tot tacamul…

 11. alina

  Ba eu m-am măritat a doua oară, pt că prima oară n-am avut de lucru cu măritișul, am vrut să o fac măcar o dată cu cap! :))

 12. Bogdana

  cine a zis ca la mine era prima oara???? :))))

Privacy Policy