Avem coperta!

8 Sep 2008 by

Încep prin a le mulţumi tuturor celor ce au trimis schiţe pentru ilustraţia cărţii domnişoarei Firicel. Am căzut la înţelegere cu Oana Bucur să ilustreze poveştile. Vor fi şapte.

Related Posts

Tags

Share This

5 Comments

 1. Alma

  Foarte frumoasa!:)

 2. malina

  Imaginea e feerica, imi plac culorile, atmosfera, postura.

  Parca fizionomia personajului ar trebui putin lucrata, are ceva sever si cam matur in expresie, imi aminteste de o batrana iar in titlul am gasit “domnisoarei”.

 3. Anonymous

  E super, foarte frumoasa! Bravo! O sa faceti o treaba buna. Chiar nu se mai gasesc carti decente pentru copii, in librarii, ci numai prostioare. Eu sunt mama si o sa fiu prima care va cumpara cartea. Imi place foarte mult desenul si fetitei mele i-a placut. Am citit si povestioarele si mi se par educative, daca o sa mai scrieti am si eu cateva idei: cum sa isi imparta lucrurile, cum sa nu manance toata ziua numai ciocolata. Mai scrieti, poate ma ajutati si pe mine. Inca ceva, cand e gata cartea? Cand pot sa o cumpar si de unde?

 4. Ada Demirgian

  @anonymus: Oana a promis un desen pe saptamana.
  Asta inseamna ca undeva la sfarsitul lui noiembrie vom avea un pdf final cu 7 desene. Sper. La restul intrebarilor sper sa gasesc raspunsuri in curand.
  A saptea poveste e cu ciocolata:) Ea a fost deja nascocita dar nu am apucat sa o scriu.
  malina, multumesc, am rugat-o pe Oana sa mai lucreze putin la fizionomie, sa nu mai fie domnisoara asa de bucalata:)
  @alma: merci!

 5. Daiana Prundurel

  Ma bucur ca Domnisoara Firicel a prisns viata in sfarsit.Feliciari multe draga Ada si draga Oana!

Privacy Policy