Aventura de la Great Wolf Lodge

21 Mar 2015 by

back from campE al treilea an în care copiii de la  școala românească merg în vacanța de primăvară la Great Wolf Lodge, lângă Cascada Niagara. Este o excursie de două zile într-un fel de rai indoors al topoganelor de apă, cu bărci, piscine, jacuzzi și tot felul de trasee suspendate. Un loc uriaș în care ajungi dimineața cu copilul și îl mai recuperezi seara, la ora închiderii.

Irina s-a întors din excursia asta stoarsă. Așa de obosită era, că a adormit pe drum în autobuzul cu care se întorceau, apoi a adormit în mașina noastră atât de profund, că Laur a trebuit să o scuture zdravăn ca să o trezească și când a venit acasă, s-a proptit de un perete și a cerut voie să doarmă acolo, de-an-picioarelea (funny word, nici nu-s sigură că se scrie așa, dar e licență poetică, să zicem!).

Nu vă pot spune prea multe despre locul în sine, n-am fost acolo și nici poze nu prea pot pune, că-s toate cu copii în costume de baie, mai mult sau mai puțin dezbrăcați, după cum s-a întâmplat să-i prindă mamele prezente. Irina a venit însă încântată, cum altfel. Nu și-a făcut prea mulți prieteni noi, n-a avut timp, poate doar de o Emma să se fi apropiat mai mult de data asta. A fost cu Sabina și cred că asta a contat cel mai tare. Am găsit însă un filmuleț de prezentare a parcului, clip oficial, așa că pe ăsta pot să îl pun aici. Iri l-a văzut și a zis că e exact așa.

https://www.youtube.com/watch?v=nLVgtbF0Hzw

– Și, care a fost momentul cel mai plăcut din excursia asta, Irina?

– Când m-am întors acasă. Mi-a fost dor de voi. Nu e frumos fără voi.

Wow.

O să mergem și noi când mai crește Lia.

Related Posts

Share This

5 Comments

 1. ady

  ce haios! mai stiu (on-line) o tipa din canada (nu stiu exact de unde) al carei copil a fost saptamana trecuta in excursie la cabana asta.
  lumea incepe sa devina cam mica. 🙂

  • Ada

   really? cum o cheama?

   • ady

    scuze, nu gasesc un mail. parca n-as pune numele tipe chiar asa in public. 🙂

    • Mihaela

     Eu sunt Mihaela prietena lui Ady…..baietelul meu Tudor a fost la Great Wolf Lodge. Era insotit de un adult Tibi cu baietelul lui George.

Privacy Policy