Aventurile Pisifiarei, episodul doi – Pisifiara și cartofii vrăjiți

14 Apr 2017 by

Gata, avem desen animat nou, pe canalul nostru de youtube. Pentru al doilea episod din seria Aventurile Pisifiarei, am apelat la un profesionist în ale efectelor sonore și ale muzicii. Victor Mihăilescu de la Infinity Studio s-a ocupat de ilustrație și tare aș vrea să ne lăsați un semn dacă și vouă vă place la fel de mult cum  mi-a plăcut și mie ce a ieșit din mâinile lui.

Doamnelor și domnilor: Pisifiara și cartofii vrăjiți. 

Pentru mine e o onoare să pot lucra cu profesioniști de talia celor ce s-au implicat în proiectul Pisifiara. Vrem să vă oferim desene animate un pic altfel decât deja există. Desene care nu fac rău. Desene care nu dau coșmaruri. Desene care să vă lase cu un zâmbet la final și care să fie ușor de ținut minte. Ba poate, împachetat în zâmbet, să fie și un miez în fiecare dintre episoade. În episodul următor veți afla la ce sunt alergice pisifiarele. 

Nu uitați, dacă vă place ce facem, să dați like pe youtube, să vă abonați la canalul nostru, să comentați la video, să le spuneți și altora că Pisifiara există și are câte ceva de spus – deocamdată doar o dată pe lună. Dar cine știe de unde sare iepurele, că tot vine Paștele și s-a umplut capitala de astfel de viețuitoare. 

 

Related Posts

Tags

Share This

Privacy Policy