Avertizare de ploi și vijelii

17 Jun 2016 by

13461119_1212161825474494_1551651680_oSăptămâna asta urma să iasă din tipar tirajul în engleză-franceză, cu care sper să mă pot prezenta în toamnă la un festival internațional de literatură, despre care o să povestesc eu când și dacă se întâmplă. Din nefericire, a trebuit să schimbăm coperțile la varianta soft-cover (o chestie minoră, dar nu ne putem prezenta cu greșeli pe copertă) și să retipărim varianta hard cover cu totul (noroc că nu au fost foarte multe exemplare, acesta fiind strict un tiraj de prezentare).

Azi Anda s-a dus să ridice cărțile. Și pentru că la Brașov este avertizare de ploi și vijelii, oamenii drăguți de la Yolans au înfoliat cărțile, să nu cumva să se ude.

Poate o să vi se pară un gest mărunt, poate o să ziceți că așa și trebuia, așa e normal, așa se face…

Pentru mine e o întâmplare care intră în Borcanul cu Fericire, pentru că gestul lor pe mine m-a impresionat. E ca și cum cineva ar fi observat că unul din copiii mei doarme dezvelit și s-ar fi aplecat să tragă păturica la loc peste copil.

Yolans – din Brașov, în caz că vreodată aveți nevoie.

PS: Tirajul în limba română poate fi considerat epuizat. Au mai rămas doar vreo 13 exemplare pe care o să mi le aducă aici prietenii ce merg în România peste vară.  All gone. Vă mulțumesc, a fost o călătorie interesantă. În curând începem alta…

 

Related Posts

Share This

Privacy Policy