Azi e o zi bună

16 Feb 2012 by

Deși e zăpada cât casa, deși mașina zace sub un strat de gheață, deși copilul mare a făcut febră azi noapte și cel mic n-a prea dormit (asta nu e ceva nou), deși e frig și am răcit, deși am multe motive să fiu un pachet de nervi și furii…

Azi e o zi bună. Și-am vrut să vă zic și vouă. În mărinimia sa, Statul a trimis indemnizațiile cu două zile mai devreme. Bravo, Statule. Mă bucur că e penultima lună când sunt la mila Domniei Tale. Merci!

Related Posts

Tags

Share This

10 Comments

 1. Anca Dobre

  Whaaaa, chiar au pus-o mai devreme, eu sincer ma asteptam sa vina luni :))))

  Atunci sa fie o zi buna peste tot, desi si Natalia mea s-a trezit de “n” ori asta-noapte, dar macar dimineata la 7 s-a jucat singura in patut pentru jumatate de ora si m-a lasat sa mai motai un pic iar azi pare sa fie ceva mai cald deci pot sa o pun in spinare dupa ce o sa scuipe iaurtul cu fructe (iar eu o sa ma prefac ca a mancat si i-a placut) si sa ma duc sa imi platesc telefonul (ca tot ma ameninta ca il opresc).

  Sanatate multa si la cat mai multe zile faine!

 2. Mi-ai dat sperante degeaba… :))
  Banii nostri de obicei in 18 ale lunii intra. Momentan e gol contul. 😀

  Si inca ceva, off-topic, ca am tot uitat sa-ti spun: am incercat nu o data sa la las comentarii de pe telefonul mobil, dar nu reusesc. Campul antispam nu apare, asa ca nu se poate publica comentariul. Poti verifica…? 🙂

  • Carla, nu stiu ce sa zic, la noi au intrat azi, si la sectorul 6 si la sectorul 2. Imi pare rau! Nu stiu cum e cu comentariile, se va ocupa Don Pandele.

 3. e, ce veste buna mi-ai dat! 🙂
  Multumesc! 🙂

 4. Ana Pistea

  Serios ca nu inteleg care este problema cu statul. Cred ca am mai citit la tine pe blog si cu alte ocazii ideea cu mila. Cum ar trebui sa fie ca sa nu simti ca esti la mila statului?

  • Ar trebui ca statul sa nu-mi interzica alte venituri cata vreme el imi plateste banii care mi se cuvin pentru toate impozitele pe care i le-am platit 15 ani. In acest moment, cat timp esti in CIC n-ai voie sa ai alte venituri. Daca statul te prinde ca ai indraznit sa rupi o ora din viata ta ca sa traduci un interviu la radio de exemplu, te pune sa alegi: onorariul pentru acea traducere sau indemnizatia. Inutil sa-ti spun ca onorariul nu se compara cu indemnizatia, dar atunci cand banii vin o singura data pe luna, 100 sau 200 de lei in plus sunt o injectie de lichiditati binevenita. Cam asa.

 5. Ana Pistea

  Nu stiam de interdictia asta si tare as fi curioasa sa stiu ce au gandit atunci cand au impus-o. Oricum din punct de vedere al CIC-ului statul roman a facut si lucruri bune comparativ cu alte tari, SUA de exemplu, unde mamicile isi pot lua concediu fara plata 12 saptamani. Din puctul asta de vedere ma bucur ca traiesc in Romania…

Privacy Policy