Azi voi fi la Cărtureşti

23 Sep 2010 by

E 6.42 şi nu dorm, nu că aş dormi de obicei la ora asta, dar azi e o zi specială. Azi citim poveşti la Cărtureşti Verona. Abia aştept să văd cum au amenajat podul. Şi abia aştept să văd pe cine o să văd:). Ce citim: Poveşti cu Prinţese, cartea aceea pe care n-o aşteptam şi despre care nici nu mai ştiu dacă am mai apucat să vă povestesc cât e de specială (fiecare poveste e tipărită pe hârtie de altă culoare, beat that!) şi Robin Hood, o repovestire mai degrabă desenată a celebrei istorii din pădurea Sherwood, cu diverse animăluţe în rolurile principale. Ambele cărţi sunt frumoase şi merită banii, mai ales că vă asigură mai multe seri de citit, nu-s genul ce trebuie date gata într-o singură suflare. Copiii vor avea fiecare câte o cărticică pe care o vor putea răsfoi în timp ce citim. Toată povestea durează cam o oră.

Dacă puteţi ajunge, m-aş bucura să vă văd. Dacă nu, organizatorii (www.121.ro şi Editura Cartea Copiilor) vor filma evenimentul şi probabil vom avea un video pe undeva în curând.)

PS1: nu îmbrăcaţi copiii la patru ace, e posibil să stăm pe perne puse direct pe jos.

PS2: N-am apucat să le mulţumesc celor de la 121.ro şi nici lui Alex de la Cartea Copiilor că m-au invitat să citesc. Mulţumesc, plăcerea e de partea mea.

Related Posts

Share This

7 Comments

 1. uite, de asta imi place Bucuresti-ul/Carturesti-ul vostru. Odata, am intrebat la noi, in Cta, daca citesc povesti: “nu, ca nu are cine sa le citeasca”. le-as citi eu, da’ nu-s decat o mamica oarecare 🙂

  o seara placuta sa aveti!

 2. Pai de ce nu le propui? s-ar putea sa ai surprize:)

 3. Aurelia, chiar de curand a fost un eveniment de genul la carturesti Cta…mi se pare ca ceva cu teatru pt copii. Am primit pe mail.
  Plus, tipa care e manager la Carturesti e foarte draguta si abordabila, cred ca ai putea sa-i propui asta! 🙂

 4. Vaiii, deja am emotii… Trebuie sa mai creasca un pic fetita mica (si sa se mai faca si bine). Eh, pretentii!
  Diana, cred ca am auzit/vazut ceva-ceva, dar fetita mare a tusit toata vara, abia de 2 sapt e bine, mi-a fost teama sa o(le) scot in locuri publice!
  Multumesc pentru incurajari!

 5. Mel

  intre ce ore?

 6. erata: fata mica si fata mare

Privacy Policy