Barbie Twinkle Toes

14 Feb 2010 by

I-am promis că dacă e cuminte şi mă lasă să lucrez în linişte, primeşte un cadou. A venit ziua de salariu, am achitat grădiniţa şi celelalte dări obligatorii, a rămas doar promisiunea mamei, cea neonorată încă. Azi, în prima zi cu soare, am pornit să căutăm cadou pentru Buni şi cadoul pentru Irina. La Cora Lujerului îşi dăduseră întâlnire o jumătate dintre locuitorii Bucureştiului şi trei sferturi dintre cei aflaţi în tranzit. Era aglomeraţie ca de Crăciun.

Îşi dorea o sirenă Ariel a cărei coadă îşi schimbă culoarea când o bagi în apă. 69.99 ron. Am studiat-o. Nu toată coada îşi schimbă culoarea. Doar cinci steluţe de pe coadă, din maro se fac verzi. I-am explicat copilului. Copilul a încercat să bată din picior. I-am mai spus o dată: ce rost are să iei încă o Ariel (mai avem una acasă, identică, minus steluţele schimbătoare) pentru cinci pete de culoare? Hai să ne mai uităm.

Pe un raft, ofertă specială, cutii întregi de Barbie Twinkle Toes, 35.00 ron.La început nu a vrut-o. Am respirat uşurată şi am trecut în pas vioi spre locul de joacă, privindu-i cu milă pe cei aşezaţi la cozile kilometrice de la case. După o tură de ţopăială s-a răzgândit. O vrea pe Barbie. Am murmurat mărunt în barbă şi am făcut stânga-mprejur. Promisiunea era promisiune. Acum, şase ore mai târziu, nu regret că am cumpărat-o.

Nu că am devenit fan Barbie, dar asta chiar e o păpuşă care face ceva. Barbie Balerina e azi prietena ei cea mai bună. E graţioasă, face şpagatul, ridică mânuţele, poate sta pe poante. De banii ăştia e chiar bine. E o jucărie OK.  Aşa că, mămici de fetiţe… nu rataţi ocazia.

Related Posts

Tags

Share This

2 Comments

  1. wow,chiar am zis candva ca nu as da mai mult de 30-50 de lei pe o barbie din asta,la cat de repede le zboara fi-mea capul si mai ales ca nu stiu sa faca nimic.dar daca zici ca asta e meseriasa,poate merita o sansa…

Privacy Policy