Buba

2 Apr 2013 by

Minnie mașina a găsit de cuviință să crape azi. Cu mine într-însa. În fața școlii la care am fost invitată să țin un atelier de povești în Săptămâna Altfel. Undeva în spatele parcului Moghioroș. De acolo am reușit să o târăsc până spre Politehnică, să fiu mai aproape de metrou.  Dar am fost salvata de cavalerul meu și de prietenii aflați în zonă. Nu-s happy, Minnie e undeva într-un service și cine știe când o vom mai revedea. În plus, eu am fost atracția zilei pentru că aveam la mine două genți dintre care una cu nenumărate paiete, geanta de povești și un buchet foarte frumos de flori dar uriaș, de la copii.  Asta peste fusta mea cu mii de ațe colorate și mărgelele de la gât. Colombina era mică glumă pe lângă mine. Se-ntâmplă.

Acum sunt pieton prin București. Și nu-mi place. Deloc.

 

Related Posts

Tags

Share This

6 Comments

 1. mamabatranafarabraudelana

  uita-te in sus ! s-ar putea sa-ti placa mai mult Bucurestiul de sus….

 2. Doina Elena

  Minnie nu e Costica.M-am pierdut un timp. N-o cunosc pe Minnie.Minnie e fata cred, 🙂 Sper sa fie bine.Insanatosire grabnica Minnie!

 3. Minnie nu e Costica. E fata, da, si nu vorbeste. Inca.

  • Laur

   Ah. geez, nu-mi pot imagina inca dialogurile intre Lia si Minnie. Trebuie sa-ti pun microfon in masina, o sa fie mult prea “bestial”.

Privacy Policy