Bucurii nebănuite

13 Mar 2011 by

Toate viitoarele mămici știu că în ultimele luni, a găsi o pereche de ciorapi fini, potriviți pentru o ocazie specială, e o adevărată loterie. Dacă, de obicei, porți nr.3, acum ești tentată să cumperi nr. 4, dar… te cuprind 4? Nu te strâng? Să iei mai bine 5? Dar nu alunecă la vale? Nu cumva sunt prea lungi? Dilemă cumplită.

Am găsit negri, opaci, speciali pentru gravide, la Kiabi. Dar mie nu negri imi trebuiau.

Am găsit bej la Mothercare. Dar domnișoara asistentă mi-a spus sincer că se îndoiește că îmi vor veni și următorul număr era pentru doamnele ceva mai înalte.

Și apoi am intrat într-un magazin mic din AFI, specializat în ciorapi, unde am găsit ciorapii perfecți pentru burtici de viitoare mămici. 15 DEN, 20 DEN, cu loc special pentru burtă, nici nu i-am simțit. Deci, dacă vă trebuie, găsiți la AFI. Magazinul se numește tot Penti și e pe lângă Zara.

Related Posts

Share This

2 Comments

  1. Ralucutza

    Incredibil cat poate sa ne bucure atunci cand suntem insarcinate un articol de imbracaminte pe care il gasim sa il cumparam dar care sa ne vina bine si mai ales in care sa ne simtitm comfortabil.

    • Exact. Starile de disconfort sunt atat de multe ca putin confort in sarcina e chiar o minune! De-aia am si scris, poate mai cauta cineva.

Privacy Policy