Bye, bye polipi

24 Oct 2011 by

O făcurăm și pe asta. Toate-s bune. A durat cam 5 minute. A dormit copila buștean cam 15 minute. A durat încă vreo 20 să-și revină. A primit cărticică de colorat și asigurări că durerea de gât o să dispară în maxim o jumătate de oră. Pentru că părea că pisica i-a mâncat limba (expresie stupidă, de unde o veni?), dr. a asigurat-o că dacă i-a tăiat și limba din greșeală, nu-i nimic, îi vor crește două în loc. Pe drum și-a dat drumul și-a vorbit non stop.

În asemenea momente, mamele au nevoie de o clonă. Eram ok, acolo în rezervă, mângâindu-i părul, în timp ce așteptam să-și revină complet. Dar aș fi vrut să fiu și acasă, la bebelușul care nu vrea biberon și care nu mai primise lapte de la ora 10 a dimineții.

Dar am scăpat. Acum aștept să văd cât de mult i se îmbunătățește respirația, dacă mai stă cu gura deschisă, dacă mai sforăie.

BB zâmbea când am ajuns acasă.

A fost greu.

Related Posts

Tags

Share This

13 Comments

 1. Ada Albinutza

  Ma bucur ca ati scapat si ca totul s-a terminat cu bine La noi se vad clar schimbarile, sper si la voi sa fie la fel.
  Pupicei si sanatate!

 2. LIV

  Bravo Irina si bravo mama lu’ Irina pentru curaj! Luca a ramas fara polipi pe la 2 ani dar el si-a revenit in vreo 3 ore. S-a lasat cu plansete, cu varsaturi, cu stare proasta, cu agitatie…era mic, foarte mic, insa.
  Ma bucur ca netrebnicii de polipi au ramas la spital, asa le trebuie!

 3. oo, da, stiu cat de greu! been there, done that, de 2 ori intr-o singura saptamanii. hunii mai mici decat Irina, asadar revenirea dupa anestezie usor anevoioasa. greu, dar o sa fie bine.

 4. mama lui andrei

  felicitari pentru curaj!da’ doar carticica la asa curaj?
  o sa fiti OK soon pacat ca nu i se prelungeshte vacanta din cauza asta:)
  unde?

  • La Grigore Alexandrescu. A fost ok, nimic de reprosat. Astea gen “nu merge liftul, e-nchis la vestiare” sunt vax

 5. Andreea

  Chiar, unde?
  Astept si eu vesti despre imbunatatiri.

  Felicitari, curajoaselor!

 6. Ati scapat de-o grija 🙂

 7. Felicitari pentru curaj, cred ca amandoua trebuie sa le primiti!

 8. alina

  Recuperare usoara!

 9. heheheeee, eu eram gravida in 22 de saptamani cu David cand am scos polipii lui Chiti, mama doamne, cat de mult a trecut de atunci! la noi a durat 13 minute, plus inca zece pana sa se trezeasca. si dupa aia inca vreo trei ore pana sa isi revina complet… era nauca, adormea, se trezea, miorlaia, mai scancea… mi s-a parut asa de greu, acum ma gandesc ca am fost si eu la fel de copila ca si ea atunci 🙂

 10. Ati facut-o si pe asta!Sper ca te-ai linistit.

 11. Madalina

  Poti, te rog, sa dai mai multe detalii despre doctor si alte detalii tehnice. Multumesc mult.

Privacy Policy