Călătorie prin curcubeu – doar 11 lei de 1 iunie

26 May 2013 by

Editura Aramis are o ofertă pentru ziua de 1 iunie. Călătoria prin curcubeu costă doar 11 lei. Poveștile domnișoarei Firicel se vând acum cu 10.04 lei. Sunt cărți care merită mult mai mult, dar dacă nu ați apucat să le comandați când costau 17 lei, acum e momentul să le luați. Oferta e valabilă până pe 16 iunie.

Mă doare puțin inima, pentru că ăsta e semn fie că nu se vând deloc, fie  că tirajul se apropie de final. Și șansele să se reediteze vreunul dintre titluri sunt mici. Tot e bine că n-au ajuns în coșul de cărți gratuite.

Mă rog, să ne veselim, luați-le copiilor cărți. Sunt frumoase, nonviolente, au cd audio inclus și în curând vor dispărea.

Related Posts

Tags

Share This

5 Comments

 1. Ada, carticelele tale exista si in engleza? Daca da, eu ti-as sugera sa te self-publish pe Amazon- investitia e minima si rezultatele pot fi surprinzatoare. Cert e ca n-ai nimic de pierdut. Iti tin pumnii:)

  • Nu sunt traduse și sincer, eu nu m-aș băga să traduc curcubeul pentru nimic în lume, e pe trei sferturi în versuri. Nu știu cine se încumetă.

 2. Monica

  Sunt minunate amandoua! 🙂

  Nadi si eu ne uitam pe carti si ascultam CD-urile asa de des, sunt minunate !!! Uneori alegem cu greu intre cele doua, cu care din ele ne culcam. Asa stingem lumina seara. Cu ele si cu cateva “Noapte buna, copii !” :)In rest, nu le consideram CD-uri de culcare 😛

  Cu drag,
  M

 3. Eu sunt sigura-sigura-sigura ca se vor reedita, prea sunt minunate! 🙂

Privacy Policy