Calendar de Advent: 5 decembrie – Cadouri pentru Mame Soacre

5 Dec 2011 by

Ce cadouri le luați bunicilor? Ați găsit sau sunteți tot în pană de idei?

Noi am făcut anul ăsta niște calendare.

Am pus la fiecare lună câte o fotografie de anul ăsta. În ianuarie, poza Irinei, în aprilie poza Liei, în lunile în care nu aniversăm pe nimeni, o poză relevantă pentru ce ni s-a întâmplat în anul acela. Apărem în poze și noi, părinții. Din păcate nu suntem nicăieri împreună. Dar e bine și fiecare cu câte un copil. Am avut fotografii mari, grație aparatului minunat de fotografiat al soțului, ceea ce a făcut ca la tipar să iasă paginile de calendar absolut splendide.

Cam stric surpriza pentru tatăl meu cititor de bloguri, dar m-am gândit că poate mai e cineva în ceața cadourilor pentru soacre/socri. Am comandat calendarul aici. A fost gata în câteva zile (nu mai știu câte) și arată cam ca în poză.

A costat 45 de lei (format A3) și e foarte reușit! Așa că, grăbiți-vă, poate reușiți să le faceți la timp pentru Crăciunul ăsta. Dacă nu, e o idee de ținut minte pentru cel ce vine.

O săptămână ușoară vă doresc!

 

6 Comments

 1. si noi facem calendare in fiecare an. Le facem aici:
  http://calendare.yshop.ro/

  costa 40 de lei A3 cu coperta(deci 13 poze), iar la comenzile venita pana 9 decembrie 20% din bani se duc in contul lui Bibi.
  am scris si aici mai multe despre profesionalismul lor 🙂
  http://armonii.blogspot.com/2011/12/amintiri-care-i-pot-salva-viata-lui.html

 2. si noi tot la calendare ne-am orientat anul acesta 🙂 .. doar ca nu le-am comandat inca, asa ca linkul ne prinde bine. 🙂

 3. Sa traiesti, caci chiar nu stiam ce sa cumparam!

  Singura problema e ca la noi se aduna toti bunicii in seara de Ajun si deschidem cadourile impreuna. Cum ii spun eu Anei ca a facut Mosu’ calendarele?

  • Ca prin magie, draga. Sau ii spui: Ana, ce-ar fi sa fim si noi putin Mos Craciun, sa le facem un cadou bunicilor.

 4. nicoletag

  noi am avut anul trecut si le-am facut cadou bunicilor si nasilor si au prins excelent. E un cadou de suflet si bunicii il apreciaza, garantat!

 5. noi am avut anul trecut si facem si anul asta. si urmatorul, si urmatorul, si urmatorul 🙂

Privacy Policy