Calendar de Advent: Daruri pentru soți-iubitori-de-roboți

13 Dec 2011 by

La ce vă gândiți când auziți pentru prima oară cuvântul “roboți”? Nu-i așa că la R2D2 și la C3PO? Mie așa mi se întâmplă de fiecare dată.

Dar pentru bărbați, cuvântul ăsta, “robot” poate însemna și altceva: o cutie cu multe piese mici și circuite integrate (ah, ce cuvinte știu) din care, după multe ore de letconuit și șurubăreală ies chestii pe care n-o să știe să le folosească nimeni în afară de ei.
Așa că, dacă-i știți iubitori de sârmulițe, piulițe și alte lițe, anul ăsta ați putea să-i faceți fericiți dăruindu-le un kit de făcut roboți de la Robofun.
De exemplu, cu ăsta puteți să le dați de lucru și soțului și fiului. E un robot cu șenile, îl puteți boteza Tanc și costă mai puțin decât unul gata făcut, plus că vor avea o ocupație (care nu presupune statul la computer) pentru câteva ore bune. Dăruiți deci nu un tanc și atât, ci ore de lucru și de joacă tată-fiu! Dacă nu-s pasionați de tancuri, mai există acolo tot soiul de chestii a căror utilitate cu siguranță o vor înțelege dânșii, inginerii (în fiecare bărbat se ascunde un inginer, clar).

Sau poate construi o harpă fără coarde pentru amuzamentul celei mici.

Ia uitați aici:

Eh?

Mi-o imaginez pe Irina cum ar reacționa dacă i-aș spune “Vezi tu lemnul ăsta? cântă!”

Sau!

Un kit pentru începători. Cu acest kit puteți ruga soțul să vă facă un aparat de măsurat umiditatea în încăpere: când gradul de umiditate este prea mare sau prea mic, să semnalizeze printr-un led roșu aprins.

 

Eu vă las linkul, voi ați putea să le arătați site-ul și să întrebați la ce naiba folosesc chestiile astea cu leduri și dacă ar avea un voucher de x lei, pe ce l-ar cheltui de pe site-ul ăla. Până la urmă s-or fi săturat și ei de veșnicele șosete, cravate și aftershave-uri primite de la rude. Le puteți dărui o cutie cu bucurie în loc de etuiul pentru gel de duș. Să vă mai spun că-l cunosc pe patron, e un tip valabil, v-ar putea și sfătui ce să alegeți în funcție de ce știe soțul să facă și ce interese a manifestat. Dacă vă hotărâți să comandați, menționați la rubrica de comentarii comandă formula magică injoaca și veți avea o reducere de 5%.

Și dacă nu le plac roboții, nu-i niciodată târziu să-i îndrăgostiți de ei. N-ai cum să nu-i iubești.

PS: acest post este plătit în reduceri.

13 Comments

 1. Flu

  Multumeeeeesc! Chiar aveam nevoie de o asa idee de cadou!

 2. Hehehe… cred ca ma bag si eu, pentru al meu inginer cu acte… eram ingrozita de ideea celui de al patrulea pulover! 😀

 3. :)) Mie mi-a pus in vedere ca mosul nu-i aduce haine fiindca a fost cuminte anul asta :))

 4. Noi avem deja kitul pentru incepatori si a iesit din el un aparat de pornit/oprit centrala. Foarte util pentru mame anti tehnice ca mine care uita sa reporneasca caldura dupa ce aerisesc.
  Acum Mosu o sa-i aduca unul la fel si la tata socru sa se joace si el!

 5. ady

  si acu’ zici?! 🙂 dupa ce am luat cadouri si pt tata si pt fratelo! (un el lipseste din peisaj) 🙂
  poate pt la anu’ dc nu uit.

 6. oaki

  Perfect! Tocmai ma gandeam ce sa-i iau inginerului de servici. E total pasionat de roboti, a picat la fix.

 7. mamabatranafarabraudelana

  Lumea in care vor creste copiii de azi nu va semana cu cea de acum: majoritatea fetelor vor fi dansatoare, fotomodele, sigure pe ele si isi vor exprima opiniile si sentimentele direct; nu vor gati, nu vor coase, nu vor spala !, baietii vor fi inalti, bogati( caci fac afaceri) , siguri pe ei, smecheri dar ascultatori, vor face mancare, vor plimba copii, ii vor plimba si hrani; cu siguranta se vor inmulti cuplurile de homosexuali, in care unul va avea “indatoririle” femeilor de pana acum iar celalalt pe ale barbatului ” traditional”. sa ne uitam cu ce se joaca prichindeii de acum si vom vedea cum va arata lumea de maine !

  • Ba nu e adevarat. Irina gateste cu placere si mi-a facut capul damburi ca abia asteapta sa fie si ea mamica. Putin optimism!

Privacy Policy