Calendar de Advent: diferența între băieți și bărbați…

15 Dec 2011 by

…stă în prețul jucăriilor lor.

Știți reclamele alea care au împânzit orașul, cu “îl răsfeți de o viață cu undițe, bocanci de munte și excursii la pescuit cu băieții? E timpul să te gândești și la tine! Ia-ți trei saci de kit alb pentru faianță și-ți rămâne și de o lanternă pentru el!” ?

Mie mi s-au părut ușor idioate. Dar copywriterul a făcut treabă bună, de vreme ce am înțeles ce vrea să zică.

Acum, există o vorbă englezească (sau o fi americană, cui îi pasă): the difference between men and boys is the price and the size of their toys. Cu alte cuvinte, diferența între băieței și bărbați stă doar în cât de mari și cât de scumpe sunt jucăriile cu care se joacă.

Astăzi sper să vă pot povesti despre un site cu trenulețe. Dar ce trenulețe… că mi-au plăcut mie, deși eu n-am nici o treabă cu trenulețele. Mi-a scris proprietarul site-ului, să-mi ofere un deal pentru cititorii ZC. Ca o mamă bună, am încercat să fac un dublu deal, și pentru cititorii mei, nu doar pentru ZC. Imediat ce-l perfectăm, vă dau coduri, linkuri șamd.

Dar nu m-am putut abține să nu vă zic că e rost de trenulețe faine! Scumpe, dar cu o reducere de împrietenire. Dar faine! Pentru băiețeii de-acasă. Stay tuned!

Related Posts

Tags

Share This

5 Comments

 1. orianna

  Trenuletele imi plac si mie. Recunosc. Chiar daca nu sunt barbat, ma topesc dupa ele.

 2. LIV

  Pana la Craciun crezi ca e rost de bucurie, cumva?

 3. Da, in cursul zilei de azi.

 4. LIV

  Sunt numai ochi si urechi!

 5. yuhu, abia astept!

Privacy Policy