Calendar de Advent, ediţia 2010

29 Nov 2010 by

Ca şi anul trecut, eu, Laur şi Irina vă pregătim un calendar de Advent.

Ar fi trebuit să începem de ieri, duminică, dar Lia a avut nevoie de câteva zile de nemişcare şi m-am executat.

De vinerea trecută, pe site-ul editurii Cartea Copiilor poate fi comandată cărticica “Povestea primelor daruri de Crăciun” de Axel Hambreus, ilustrată de Agnes Keszeg. Pentru că nu mai sunt decât câteva sute de exemplare, dacă v-o doriţi pentru biblioteca puilor voştri, trebuie să vă grăbiţi. E o poveste blândă, despre gestul de a dărui în sine. Mesajul final e în ton cu sărbătorile religioase, deci e o carte potrivită pentru copilaşii care sunt învăţaţi cu ideea de Dumnezeu, îngeri, Iisus. Iată şi descrierea editurii:

“Cum poţi să explici cel mai bine unui copil de ce se oferă cadouri în preajma sărbătorilor de iarnă? Luaţi de valul consumismului în care e perceput azi Crăciunul, ca şi alte sărbători odinioară pline de semnificaţii spirituale, nu mai ajungem întotdeauna să vedem lucrurile simple pe care naşterea lui Iisus ni le arată, indiferent dacă o considerăm o legendă sau credem cu tărie în ea. Scriitorul suedez Axel Hambraeus a reuşit, pornind de la tema biblică, să vorbească pe înţelesul copiilor despre cât de importante sunt bunătatea, compasiunea şi dorinţa de a-l ajuta pe celălalt.”

Cartea costă 20 de lei şi este impecabilă din punct de vedere grafic. Sper să vă facă plăcere.

Related Posts

Tags

Share This

6 Comments

  1. noi am primit calatoria prin curcubeu, prin posta…ioana e incantata; multumim !
    si sanatate multa

  2. La mine deja au halit gagicile bomboanele din calendar:-))

  3. avem si noi povestea darurilor. multumim, ada

  4. Magda

    Ți-am scris un mail. Când ai vreme, te rog să îmi răspunzi. Mersi 🙂

Trackbacks/Pingbacks

  1. Povestea calenDARULui nostru de Advent « Noi: copilaria, de la mic la mare - [...] PS: mi-a placut mult si calendarul de Advent propus de Ada. [...]
Privacy Policy