Când materialul clientului îţi permite

14 Oct 2013 by

Astăzi vreau să v-o prezint pe domnişoara Maria. 

Este printre veteranele atelierului de citit şi de făurit poveşti. Este printre copiii ce mereu îşi fac tema (alţii mai uită, inclusiv copila mea, aşa că nu e nici o nenorocire). 

După prima întâlnire de anul acesta, Maria a venit cu povestea pe care o puteţi citi în fotografiile de mai jos. Vă rog să remarcaţi scrisul frumos şi ordonat şi curgerea frumoasă a poveştii. 

IMG_6287

 

 

IMG_6288

 

IMG_6289

 

Maria are 8 ani şi a scris această poveste după un joc cu zarurile de făcut poveşti, pe care l-a jucat la atelier. Tema iniţială era să scrie doar finalul poveştii. Ea însă a făcut un lucru cu cap şi coadă.Ssunt mândră de ea. Sper să vă placă povestea Sirenei şi a broscoiului. Să aveţi o săptămână frumoasă.

Related Posts

Tags

Share This

5 Comments

 1. wow! respect pentru maria! si pentru tine, zana povestilor.

  • Ada

   Aaa eu doar ma uit la ei cum se joaca si le mai ordonez ideile, dar zarurile cad asa cum le arunca ei. La propriu:) Dar Maria e Wow intr-adevar.

 2. Simonna

  Wow si de la mine! Ce copil grozav! Chiar am fost curioasa ce si cum si cind se precipita actiunea ca imediat se termina povestea. Si, cind nu te-astepti, pac, eticheta, final la obiect, ca la carte. Trimitem pupici virtuali si sincer cred ca o sa mai auzim de Maria 🙂

 3. Si eu sunt pe spate complet!!!
  Cunosc multi adulti care nu sunt in stare sa fie atat de coerenti, iar scrisul acela … chiar si numai pentru atat si merita tone de aprecieri.
  Eu nu am vazut absolut nici o greseala in text (la scris ma refer) iar logica imi place de mor, si partea cu biblioteca (cum a intregrat acest concept in poveste) … imi vine sa o strang in brate de mii de ori 🙂
  Desenele sunt super si faptul ca a gandit-o si reprezentat-o, cap-coada, ea singura … ce mai, de de nota 20 fetita asta!

Privacy Policy