Când Soarele nu e o veste bună

14 Feb 2014 by

I-aţi văzut pe angajaţii primăriei care sparg mormanele de zăpadă şi le aruncă pe carosabil? Săracii n-au ce face, aşa e ordinul. Dar fiţi atenţi, zăpada aia fărâmată cam îngheaţă şi alunecă tare de tot. Eu am avut noroc de ABS azi, când am prins o porţiune de mizerie d-asta, şi-am avut noroc că nu aveam pe nimeni în faţă. Nu acelaşi noroc l-a avut o gunoieră mititică, un pic mai sus de Sala Radio, a intrat într-un taxi după ce a derapat nasol pe un petic de polei pe care era să-mi rup şi eu picioarele cu doar 20 de secunde înainte, când am trecut strada. 

Ce vreau să vă zic. Ştiţi, azi e cu inimioare, fluturaşi, floricele, ui ce soare fain e afară… La radio a zis Mr DJ că vor fi 10 grade… Până ajungem la 10 grade, aveţi grijă cum păşiţi, cum conduceţi şi cum frânaţi. 

Take it easy!

Related Posts

Tags

Share This

5 Comments

 1. SILVIA

  au fost si 13 grade, iar eu am stat ca o batranica si le-am admirat de la fereasta:))

 2. Stanuta

  In legatura cu tema la mate…Am incercat sa raspund pe fb, dar nu sunt in lista de prieteni si bla, bla…
  Deci, al doilea mod ptr. clasa a III a este:
  7x (20+ 3) – 7 x(10+8)=
  -principiul distributivitatii inmultirii fata de ad si scaderebine, ;
  -recunosc ca e cam peste nivelul clasei a III-a, dar nu imposibil de inteles, se descompun nr formate din ZU intr-o suma, se insumeaza produsele Zsi U, apoi se efectueaza scaderaea.
  Numai bine,
  Stanuta Grigorica ( da-mi accept pe fb!)

 3. Aa, si neaparat adauga ca, daca tu ca persoana/firma arunci zapada in strada sa se topeasca, iti iei o amenda de nu te vezi. Primaria insa o poate face… de ce sa scoata zapada din oras, nu?

Privacy Policy