Cara

28 Apr 2011 by

Irina nu prea știe să-și facă prieteni pe-afară. Poate și pentru că ne mutăm atât de des e greu să lege prietenii cu copiii de pe lângă casă. De câteva zile, s-a împrietenit cu un cățel care știe să aducă mingea. În prima zi am crezut că e singur în parc, nimeni nu părea să-l caute. Irina îl botezase pe cățel “Floare” și era foarte încântată. Ieri am aflat că are stăpână, care stă la tobogane cu un bebe. Cuțul se numește Cara și are cinci ani, deși pare mai bătrâior. E bucuria Irinei să se joace cu Cara.

 

Despre cea mică nu am ce să vă povestesc în plus, zâmbește, mănâncă, mai chirăie din când în când, apoi doarme. După-amiezele le petrecem în parc, împreună cu tati și cu Sora cea Mare. Aerul o adoarme imediat. Mă îngrijorează puțin vântul ăsta care pare să nu se mai oprească și n-am reușit să aflu dacă gaura de ozon mai e deasupra Bucureștiului. Dar Lia nu are ea habar de toate aceste mici variațiuni ale poveștii cu drobul de sare. Wrapul meu e bun prilej de conversație cu mulți necunoscuți. M-a întrebat o domnișoară dacă e greu de legat “cârpa” asta. I-am zâmbit. Nu, nu e greu, după ce te obișnuiești. Cârpa asta e o alternativă minunată la căruciorul pe care mi-e cam greu să-l târăsc pe scări când nu e Laur acasă.

Ieri, când a venit de la grădi, Iri a decorat-o pe Lia cu o bulină roșie. E primul ei premiu.

 

Related Posts

Share This

8 Comments

 1. ceska777

  Ii sta bine Liei premiata…

 2. Cris

  fetita mea are 1 an si 4 luni, iar daca ii e somn afara adoarme instant. cat despre vant si pe mine ma ingrijoreaza, nici nu mai stii cum sa faci cu iesitul afara al copiilor.

 3. Liv

  De cate ori m-am incumetat sa ies cu Mara afara cand batea nitel vantul, a doua zi, stranuta cu foc, ii curgea nasucul si un ochisor. Asa ca ne-am mutat inapoi in cochilie. A doua zi de Paste, am stat cu ea afara, intr-o curte frumoasa, vis-a-vis de padure si-am zis :” ce-o fi o fi!”
  N-a stranutat, nu i-a curs nasul…Aleluia! Dar si mie mi-e urat de vantul asta care aduce praf si mizerii.
  Ada, copii de 9 luni or mai sta in wrap sau se zvarcolesc sa scape?

 4. O bulina care se asorteaza cu wrap-ul,super!

 5. ana

  frate, io s happy cand vad ca totusi am sanse sa am un copil care sa DOARMA!!!:)))

Privacy Policy